Mennyi a súlya 8 hónapos babátoknak?
Figyelt kérdés
Az enyém lány és csak 6,500 gramm. Nagyon rossz szerintetek?2012. máj. 15. 18:07
11/19 A kérdező kommentje:
3260 grammal, és 51 cm-el született. Most 8 hónaposan 6500 gramm, és 67 cm. Jól eszik, bár van amikor nem lehet bele tömni csak amit ő akar.
2012. máj. 16. 03:07
12/19 anonim válasza:
A lányom 8 hónaposan 8900g és 74cm volt,de ő 4050g-al született.
13/19 anonim válasza:
pont ma 8 hónapos és 71 cm és 8200 gramm.mi 3570 grammal születtünk és 55 centivel.
14/19 anonim válasza:
Kislányom 7580 g és 69 cm volt 8 hósan. Ha Ti sem vagytok nagyok, akkor szerintem nem baj. Nem Ti mentek hasi és koponya uh-ra?
15/19 A kérdező kommentje:
Hat nem vagyunk nagyok. 67 cm, es szuleteskor 51 volt. Mi megyunk koponya es hasi ultrahangra. A hasira a suly miatt, es most megkerdeztem hogy a koponya ultrahang miert.... Es azt mondtak mert nem ul. Hat ma mar ul ha felultetem......, de nem ul fel meg magatol. Szerintem semmi baja. Jo tudni hogy masnak is volt, vagy van kis sulyu babaja!! :D
2012. máj. 18. 02:03
16/19 anonim válasza:
Azért küldtek el koponya uh-ra, mert nem ül? Az én kislányom is 8,5 hósan ült fel magától és nem mondták, hogy késő lenne. Van olyan baba, aki csak állásból tanul meg leülni. Utolsó voltam.
17/19 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok.
Hát! Most berezeltem!
Az én lányom most 8,5 hónapos, örökmozgó: állandóan forog, kúszik és mászáskezdemények is vannak nála, ölben, etetőszékben döntve imád "üldögélni", DE: magától még nem ült fel, nem is erőltetem.
Voltunk 2,5 hónaposan a kötelező koponya uh-n, semmit gondot nem jeleztek. Most akkor én is vigyem el, mert 8,5 hósan még nem ül magától? Nem tudom elhinni.
18/19 anonim válasza:
Ne idegeskedj!!! Az én lányom az aki 15 hosan 8400 g, és ö pl 9,5 hósan ült ha felültettem, és 11 hósan ült csak fel egyedül!!! De másik lányom is késön csináta ezért nem aggódtam ! Ja és most 15 hósan jár. Már több szót mond,mindent megért! Ne aggoďj!
19/19 anonim válasza:
Ezek a dokik mindent kitalálnak:( Miért kéne minden 8 hónapos babának ülnie? Az én babám 9 hónaposan állásból ült le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!