Stokke babakocsi vagy espiro?
Szeretnék valami praktikus,de szép babakocsit!Ami kicsire össze csukható..A stokke nagyon tetszik külsőre csak az ára nem! Viszont az espiro jó árban van és az is szép és praktikus főleg a Vector pro és gtx . Kinek milyen babakocsija van és hogy van vele megelégedve?
(Ha esetleg van valakinek eladó stokke ,írhat privit!) :)
Nekünk Stokke van, nagyon szeretjük, de ne akard hasonlítani az Espiroval, mert szerintem nem egy kategória. Félre ne értsd, nagyon jó, kényelmes, praktikus az Espiro, és ár-érték arányban sokkal jobban megéri, mint a Stokke.
Az Xplory nálunk 'szerelem' volt, ezért vettük meg, de ha reálisan nézem, nyilván nem ér annyit, persze gyönyörű, különleges, kényelmes, stb., de borzasztóan drága. Ha megteheted, akkor vedd meg, de ha az utolsó fillérjeidet költenéd erre, akkor sokkal inkább Espiro. Ja, és a Stokke-t nem lehet kicsire összecsukni.
off
15.41-es hsz!
Végre egy elfogulatlan,értelmes "stokke"-s anyuka!!
Szia!
Nekünk volt Stokkunk , és én nem nagyon szeretem 1 : kisbabánk utált benne feküdni , majd ülni is nem szeretett benne meg azt nem tudtam lefektetni és nincs benne semmi pakolni vló hely. És szerintem az ár nem számit lehet méregdrága de nagyon gagyi, mint ez Stokke is . Aztán lecseréltük Espiro Vectora és imádjuk már a második baba használja. És egy valóra vált álom a Stokke után mi gyorsan el is adtuk azt . Én senkinek nem ajánlom .
Az előző válaszolótól kérdezném, hogy milyen Stokke kocsi az, ami nem fektethető és nincs rajta bevásárlótáska? Én még nem láttam olyat... Szerintem csúcs a Stokke, bár tény, hogy kicsire összecsukni tényleg nem lehet, kicsi csomagtartóval nem praktikus.
Kérdező, az ABC Design kocsikat nézted? Nekem nagyon tetszenek, főleg a Cobra.
Szia !
Igen , van az kistáska az aljába , de abba nem fér bele semmi ! A sport részt nem csak egy ,ozdulattal lehet dönteni , ha nem máshogyan kell rárakni a sport részt babakocsira , ami elég veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!