Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Stokke babakocsi vagy espiro?

Stokke babakocsi vagy espiro?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami praktikus,de szép babakocsit!Ami kicsire össze csukható..A stokke nagyon tetszik külsőre csak az ára nem! Viszont az espiro jó árban van és az is szép és praktikus főleg a Vector pro és gtx . Kinek milyen babakocsija van és hogy van vele megelégedve?

(Ha esetleg van valakinek eladó stokke ,írhat privit!) :)

2012. máj. 15. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Espiro Vector Pro van piros-fekete. A másikat nem ismerem, de mi nagyon szeretjük, mert nagyon praktikus és szép is. Bár az első kocsink 4 Air volt, az volt vele a bajunk, hogy a napellenzője semmit nem ért, ha elaludt benne a baba és le kellett dönteni, meg kicsi volt a kosara, csak szebb volt a váz színe (ezüst). De ezt jobban szeretjük. Már csak a sportot használjuk, de azt két irányból föl lehet tenni, nagyon kényelmes neki, az udvaron sokszor abba etetem és a kaja is lejön róla könnyen. Szóval én csak ajánlani tudom, ha most veenék, ugyanilyet vennék. Ja, és nálunk nagyon rossz a járda és mind a 4 kereke felfújható, ezért jó terepre.
2012. máj. 15. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk Stokke van, nagyon szeretjük, de ne akard hasonlítani az Espiroval, mert szerintem nem egy kategória. Félre ne értsd, nagyon jó, kényelmes, praktikus az Espiro, és ár-érték arányban sokkal jobban megéri, mint a Stokke.

Az Xplory nálunk 'szerelem' volt, ezért vettük meg, de ha reálisan nézem, nyilván nem ér annyit, persze gyönyörű, különleges, kényelmes, stb., de borzasztóan drága. Ha megteheted, akkor vedd meg, de ha az utolsó fillérjeidet költenéd erre, akkor sokkal inkább Espiro. Ja, és a Stokke-t nem lehet kicsire összecsukni.

2012. máj. 15. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

off

15.41-es hsz!

Végre egy elfogulatlan,értelmes "stokke"-s anyuka!!

2012. máj. 15. 16:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mindegyik hasznos volt!Stokke-t nem láttam még élőben!Viszont espiro sport babakocsink van és imádom ,mert egy mozdulattal össze csukom nagyon picire... :) A súlyasem mindegy,mert lépcsőn fel és le cipelném napjában többször!Ez már a 2. gyerkőc lesz és az első babakocsit imádtam,mert hatalmas kerekei miatt egy zötykölődést sem érzett meg a kicsi és jó mély volt,de viszon nagyon nehéz volt és hatalmas... :(
2012. máj. 15. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Espirot nem vennék elég gagyi. Stokke jó, bár nekem nem állt kézre. Nézd meg esetleg a Graco Symbiot.
2012. máj. 16. 01:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem espiro van egyáltalán nem gagyi.
2012. máj. 16. 11:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért azt nem mondanám,hogy gagyi az espiro!! Nekünk van sport babakocsink ebből a márkából és nagyon szeretem!! Eddig jobb értékelést kapott,mint a stokke!! :))
2012. máj. 16. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Nekünk volt Stokkunk , és én nem nagyon szeretem 1 : kisbabánk utált benne feküdni , majd ülni is nem szeretett benne meg azt nem tudtam lefektetni és nincs benne semmi pakolni vló hely. És szerintem az ár nem számit lehet méregdrága de nagyon gagyi, mint ez Stokke is . Aztán lecseréltük Espiro Vectora és imádjuk már a második baba használja. És egy valóra vált álom a Stokke után mi gyorsan el is adtuk azt . Én senkinek nem ajánlom .

2012. jún. 6. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolótól kérdezném, hogy milyen Stokke kocsi az, ami nem fektethető és nincs rajta bevásárlótáska? Én még nem láttam olyat... Szerintem csúcs a Stokke, bár tény, hogy kicsire összecsukni tényleg nem lehet, kicsi csomagtartóval nem praktikus.

Kérdező, az ABC Design kocsikat nézted? Nekem nagyon tetszenek, főleg a Cobra.

2012. jún. 7. 03:47
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Szia !

Igen , van az kistáska az aljába , de abba nem fér bele semmi ! A sport részt nem csak egy ,ozdulattal lehet dönteni , ha nem máshogyan kell rárakni a sport részt babakocsira , ami elég veszélyes

2012. szept. 22. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!