Kisbabám sokat öltögeti ki mostanában a nyelvét. Baj ez? 2 hónapos.
3 as vagyok.
igen ránk is fraszt hozták, genetikán voltunk mi is. Azóta már nem nyujtogat úgy mint kicsinek,viszont elég nyelves gyerek,moslygásnál kidugja néha,vagy ha játszik, koncentrál akkor tatva marad a szâja. Én még orrmandulára gondolok,mert ha náthás tátva sokszor a szája és a nyelvét is sürvebben rakja ki.
4 estől kérdezem,hogy a többi helyen mit vizsgáltak? Endokri..stb.
7-es, biztos nem nagyobb az orrmandulája, én is gondoltam erre, és rá is kérdeztem 2 dokinál is, azt mondták, ilyen pici korban ez még nem lehetséges.
Hormonvizsgálatok voltak, pajzsmirigy vizsgálat. Aztán genetikai vizsgálat, laborok, és megnézték nincs e gyanú genetikai rendellenességre, egyformák e a végtagok, hossza, körfogata. Pl egyik lába nem nagyobb e.. aztán szeme, orrgyök (down) szerencsére nálunk minden rendben volt.
Ja és még azt nézték, hogy a nyelve nem nagyobb e mint az átlag, ha csukott szájjal alszik, akkor normál méretű, mert amúgy alvás közben is kilógatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!