Mit főztetek ma?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 15:19
2/28 anonim válasza:
Krimplileves, + csirkecombból pörkölt nokedlivel, hozzá ubisali. Nasinak van még kakaós csiga, amit tegnap sütöttem.
4/28 anonim válasza:
rántott hal meg hasábburgonya-fiam kedvence meg natur szelet rizs mert a férjem kedvence:)
5/28 anonim válasza:
Tegnapról maradt rakott karfiol, de az én drága férjem kint hagyta a pulton. Így tojásos nokedli volt ma. Holnap meg zöldborsó főzelék lesz fasirttal.
6/28 anonim válasza:
Magunknak rántott halat, krumpli pürével és rizibizivel, a babánknak párolt halat és rizibizit evett hozzá. 9 hónapos.
7/28 anonim válasza:
Gulyásleves volt meg lángos, desszertnek meg epres túródesszert.
8/28 A kérdező kommentje:
Gyorsfagyasztott parajt készítettetek már?Valami jó receptetek van rá?Még soha nem is ettem,meg nem is csináltam és ki szeretném próbálni,hogy a 17hós fiam fogja e szeretni.Úgy látom mindenkinél fincsi volt az ebéd :)
2012. máj. 14. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!