Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korig van a...

Hány hónapos korig van a babáknál az, hogy esznek-alszanak-esznek-alszanak?

Figyelt kérdés
Mikortól lesznek többet ébren, és érdeklődnek a környezetük iránt?
2012. máj. 13. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem három gyerekem van, de egyik sem volt ilyen. Talán még a kórházban 3-4 napig. De utána minden kb 3 órás alvás után a következő 3 órát ébren töltötték. 2 gyerekem az ébrenlét alatt üvöltött, ha nem volt kézben, a középső azért csendben elvolt a kiságyában (általában) Egyébként úgy 6 hetes kortól látványosan jobban elvoltak ébrenlét alatt is, lekötötték magukat a nézegetéssel, felfedezéssel.
2012. máj. 13. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem szó szerint értette hogy egész nap csak alszik meg eszik. Én ugyan még terhes vagyok de van egy 4 éves húgom aki kb 3-4 hónapos koráig volt ilyen ha jól emlékszem.
2012. máj. 13. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát én egyetértek az elsővel! Az én Lányom sem volt ez a típus. Ő evett és ébren volt és evett és ébren volt és néha szunyált picit a cicin. 4 hetes korától 9 hetes koráig többször volt olyan napunk, hogy reggel 7-kor kelt és este 11-ig ébren volt. Nagyon nehéz lefoglalni ilyen hosszú távon egy babát, még szerencse, hogy volt segítségem! Szóval nagyon meg kell becsülni, ha egy baba eszik-alszik.

Egyébként a kérdésre válaszolva én úgy olvastam, hogy 4-5 hónapos korukig is eltarthat ez a korszak!

2012. máj. 13. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 2-3 hetes koráig volt ilyen a fiam.
2012. máj. 13. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem három hónapos a fiam és még szint mindig ilyen. :) Nagyon nyugis babuci. MÁr azért evések között sokat van fent is, de akkor is nézelődik, lefoglalják a játszószőnyegről lelógó játékocskák- nézegeti őket és szépen elalszik.

Kb reggel fél nyolcig alszik, eszik, utána még 10-ig alszik. Utána fentvan kb fél1-ig, de szépen csendesen elvan, fél1kor eszik, ekkor nagyot alszik, kb 4ig. 5kor eszik, utána pihenget, elvan, fél8kor fürdés 8kor vacsi és már alszik is utána rögtön- csak tesszük a kiságyba. :)

2012. máj. 13. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:

nálunk párhétig volt nyugi (ez az időszak) evett kakilt, pisilt, aludt. Jó volt ez a időszak a regenerálódásra.

Utána élénkebb lett. Most meg már egy kis örökmozgó!

1 éve lett, szaladgál szinte egész nap! :)

2012. máj. 13. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam 8 hetes korától kb. fél max. egy órákat alszik napközben, de azt is kb. csak 3-kor!

Igaz, este hamar kidől, de ő már elég korán nem aludt nappal!

2012. máj. 13. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Kb. 2 honapos koraig volt ilyen a lanyom.
2012. máj. 13. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Kb. 5 hetes koráig volt ilyen. Még most, 7.5 hónaposan is elfárad 2.5-3 óra fentlét után.
2012. máj. 13. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem a fiam vegig kezben kellett, hogy legyen, kulonben uvoltott. amikor mar elvolt hason, akkor lett jobb.

a lányom két és fél hónapos, még midnig csak "szobadísz" :)

fekszik, eszik, alszik, ha ebren van, mosolyog.

orankent 10 percre azert kezbeveszem, tutujgatom, enekelek neki, de inkabb magam miatt, neki nincs ra nagy igenye

mondjuk o nem tud hason lenni, mert gyenge a nyaka, ha hasrarakom, akkor uvolt.

szoval a valasz: gyerekfuggo. a fiam ha ebren is volt, nem erdekelte a kornyezet (kiadtunk egy csomo penzt zenelo korforgora, huszezer forintos jatekszonyeg, stb, semmi ertelme nem lett volna, ha a lányom nem nezegetne, nem elvezne, nem vigyorogna ra, imadja azt a lapot, amit ha megrug vilagit, vagy zenel, tok jol elvan)

2012. máj. 14. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!