Már 9 hónapos, de még mindig nem tudom mikor éhes. A ti babátok hogyan jelez?
Hát, az én fiam imádja a pociját. De van egy jellegzetes sírása, amikor laklizik a kajáért. Mert ugye pasi és "Agy uram, de azonnal típus".:) Nemsokára 1 éves lesz, de ő mindig nagyon ügyesen jelezte, hogy ha megéhezett, és minid "szól". Érdekes, ha szomjas, azt is más sírással/ nyöszörgéssel jelzi. Ha meg bekakál akkor berreg, és bűű-zik..:) Szóval, szerintem minden baba más.
Az öcsémék (13 évesek-ikrek), de mikor pici babák voltak az egyik baba közülük mindig jelzett, ha éhes volt, mikor meg nagyobbak voltak notóriusan ment a hűtőhöz és kiszolgálta kaja ügyileg magát. Sosem kellett könyörögni a kajálással naki. Bezzeg a testvérének! Neki a mai napig kell szólni. Van, hogy csodálkozik azon, hogy mért fáj a hasa: "Majd kilyukad a gyomrom" -érzése van. És mire végigzongorázza, jah, ma még nem is ettem semmit...Szóval..ne aggódj. Minden gyerek más, éhen halni azért nem fog, mert ott vagy mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!