Mennyi pénzt szoktatok a gyerekorvosnak adni, ha házhoz hívjátok? 3. kerületben mennyit illik?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 21:26
2/11 anonim válasza:
20.ker-ber lakom. Néha 3000 ft, néha 2000 ft.
A 3 az biztos elég bármelyik kerületben.
Két gyermekemhez szoktam kihívni.
3/11 anonim válasza:
Nem Bp-n lakom, de a mi gyerekorvosunk is 3 ezret kér - gyerekenként... Tehát ha a 3 gyerekhez hívnám, 9 ezer lenne, így inkább mi megyünk a rendelési idejében.
5/11 anonim válasza:
II. ker.
Én átalányban állapodtam meg. Havonta egyszer eljön mindenképp és megnézi a gyerekeket (3), és éjjel-nappal hívhatom, ha valami baj van, éjszaka is kijön ha úgy itéli meg hogy kell. Havi 10 ezret fizetek.
6/11 anonim válasza:
a mi orvosunk karácsonykor kapott kb 5000 ft értékű ajándékot.
Februárban, mikor a babóm belázasodott ő ajánlotta fel h hazajön, nem vett el semmit, pedig próbálkoztam.
Lehet h a korábbi ajándék miatt volt, nem tudom.
7/11 anonim válasza:
5000Ft, de mi 25 km-re lakunk tőle.
9/11 anonim válasza:
Én békásmegyeren lakom,csak néha adunk pénzt,hozzánk hívás nélkül jön oltani,bár elég közel van,én le szoktam menni.ha nem tudnék menni és nem mondja mennyit kér kb.3000et adnék.
10/11 anonim válasza:
Én nem "szokok", de pofátlanul elkérte az 5000 ft-ot. Össz 3 percet volt a gyerekkel, cipővel taposta a fürdőszobában a fehér szőnyegemet, majd cipővel bement a gyerekszobába, mindezt 5000-t! (Budaörs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!