7 hónapos babámnak tehetek az esti tápszerébe banánt?
Vagyis csinálhatok banán turmixot?Éjjel mindig sírva kel mert éhes.És tuti hogy a pocak zavarja fel mert már több mindent kipróbáltunk, de csak a tápi altatja vissza...
240ml eszik és gondoltam,hogy laktatóbb legyen beleteszek fél banánt.Vagy rossz ötlet?
de nem azt kérdezte a kérdező, hogy melyik az egészségesebb. nyilván több vitamin van a gyümölcsökben.
de ő táplálóbbá szeretné tenni a tápszert, hogy később éhezzen meg. erre a banán nem jó mert gyümölcscukor és víz az összetétele, tehát a szervezet gyorsan felhasználja.
laktatóbb csak akkor lesz ha lassan bomló szénhidráttal dúsítja.
én a kérdésre válaszoltam, mivel számolnom kellett a ch-kat és azt melyik fajta ételt mennyi idő alatt használ fel a szervezet ezért pontosan tudom, így gondoltam adhatok tanácsot, nem pedig, hogy belém kössenek :) ráadásul butaság miatt. mert mint írtam, nem azt kérdezte a kérdező, hogy melyik egészségesebb vagy melyik finomabb.
ettől függetlenül természetesen lehet banánnal dúsítani csak ettől nem fog később megéhezni a baba, hacsak nem azt a 1,5 órát szeretné kihúzni amíg tart egy banán felhasználása :)
Sziasztok!:)
Nos, adtam neki és azt kell írjam hogy mindkettőtöknek igaza van!:)
Szóval valóban nem sokat ért,mert felkelt 1 óra eltolódással a kis drága, de nagyon ízlett neki.Néha azért adom majd neki,hogy változatos legyen és szeretem ha egészséges friss gyümit kap, de nem azért hogy jobban laktasson hisz nem fog.
Viszont inkább beiktattam még egy étkezést az esti tápszer előtt ma van a főpróba drukkoljatok:)
Nem is gondoltam arra hogy a banán,mint a többi gyümölcs gyorsan bomló ch,de mivel imádja pl krumplival pépesítve elkanalaztuk ma pancsi előtt fél órával aztán az esti menetrend szerit tejcsi...
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!