Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet kapni valami hatásos...

Lehet kapni valami hatásos gyógyszertári ecsetelőt pelenkakiütésre amit nem kell felíratni dokival?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 21:45
1 2
 1/12 alaszka ***** válasza:
Sudocremet próbáltad? Nekünk az mindig beválik.
2012. máj. 11. 21:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt nem. Jelenleg DM-es zöld popsikrém és Jhonsosn's (termékminta)van itthon, a bephanten elfogyott de nem is volt olyan jó.
2012. máj. 11. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is a Sudocremet ajánlanám.
2012. máj. 11. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Na én nem akarok itt megbántani senkit meg minden baba popó más..... De eddig én is égre földre esküdtem a sudo-ra... De egy ideje nekünk szart sem ér! Amilyen drága az én lányomnál annyira nem hatásos :( (MÁR) Most én ott tartok hogy kamillással vízzel törlöm le nem popsi törlővel és K1-es gyógyszertári kenőcsöt használok...!
2012. máj. 11. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:

A Bepanthen az hámosító, pelenkakiütésre viszont a cink-oxid tartalmú krémek a jók, mint a zöld DM-es, vagy a Sudocrem.

Neogranormont próbáltad esetleg?

2012. máj. 12. 04:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Sudocrem. Tudsz venni kicsi dobozost is...szerintem egy próbát megér.
2012. máj. 12. 06:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak a Naturlandos csukamájolajos vált be leginkább. A Sudocrem-től sem volt ilyen szép a popója.
2012. máj. 12. 08:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Én estére sudocremet kebek rá, nappalra meg gyógyszerári (5-ös) csukamájolajasat. Eddig ez így jó, ha fogzik akkor pirosabb a feneke, akkor előfordul, hgy nappalra is sudocremet kenek rá.

Pelenkakiütésre viszont szerintem nem biztos, hogy elég lenne a csukamájolajas krém, arra én is a sudocremet javasolnám.

2012. máj. 12. 13:39
 9/12 anonim ***** válasza:
De ha felhívsz egy gyógyszertárat szívesen megmondják:-)
2012. máj. 12. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Esetleg a nedves törlőkendőtök helyett vegyél más típusút, mert lehet hogy az allergizálja.
2012. máj. 13. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!