Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos baba lehet pollen...

6 hónapos baba lehet pollen allergiás?

Figyelt kérdés

Kislányom 2napja rengeteget tüsszög van hogy 5*is egymás után,viszket az orra meg a füle és könnyezik a szeme.Nincs láza és estére be is reked az orvos irt fel kalciumot attól megnyugszik egy két orrára de aztán megint kezdődik.

Én allergiás vagyok a pollenekre meg a házi porra de csak 10 éve kezdődött,lehet hogy rajta már most ki jött?

2012. máj. 11. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,sajnos lehet.Kijöhet már pici korban is.Ha nem javul,lehet allergológushoz küldenek,bár annyira pici még,tesztet,nem is csinálnak.Azért jobb ha látja.minden jót!
2012. máj. 11. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet allergiás, igen.

40% esélye volt rá a babádnak, hogy allergiás lesz, ha csak te vagy az, ha a párod is allergiás, akkor majdnem 80%-ra nő ez a szám. Tapasztalatból mondom, nem csak dobálózok a számokkal.

Keressetek egy allergológust, már csak azért is, nehogy pullmonológia legyen a vége!

2012. máj. 11. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy beszéltem kimondottan gyerek allergológussal tegnap és azt mondta hogy még olyan pici hogy csak akkor tudják megmondani hogy az-e ha jövőre is lesz neki akkor csinálnak vér vizsgálatot most nem. :(

Tegnap a kálciumtól elmúlt neki.

Ha bent vagyunk semmi baja de ahogy kiviszem vagy elég ha én ki megyek majd bejövök és ölbe veszem már tüsszög is .:(

Úgy sajnálom szegényt mikor látom hogy csavarja neki a nóziját én tudom milyen rossz ennyit tüsszögni.

2012. máj. 12. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Hát igen, picike... és mindenütt ezt fogják mondani vagy b@szogatnak, hogy miért nem viszed orvoshoz. Nem is tudott semmit javasolni a doki?

Képzeld el, hogy az én kisfiam 8 hónaposan került kórházba először a bőrével, addig nagyon jól lehetett kezelni (atópiás dermatitisze van)otthon is. De hiába mondtuk a férjemmel a dokinak, hogy rendszeresen látja orvos és még azt mondják nagyon kicsi ahhoz, hogy kezelni tudják, úgy néztek ránk, mintha tuti orvos se látta volna sose, pedig leleteink is voltak. és igazán 1 éves kora körül óta tudnak vele valamit kezdeni, előtte, ha steroid kellett (tisztán), akkor csak orvosi ellenőrzés mellett.

2012. máj. 12. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Annyit mondott vigyem el a gyerek orvoshoz megint!:(

Hihetetlen!

2012. máj. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!