Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sport kocsi szeretnék nyárra...

Sport kocsi szeretnék nyárra a lányomnak. De milyet?

Figyelt kérdés

9 hós, augusztus legelején lesz 1 éves, olyan kellene ami belefér egy pici kocsi hátuljába, háttámlája vízszintesig dönthető és lehetőleg olcsó.

Én ezt néztem: [link]

2012. máj. 11. 08:45
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

Vagy ez?

2012. máj. 11. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól néz ki ez a kocsi de hallottam már róla roszat, figyelmedbe ajánlok a Bertoni Foxy kocsit könyü sport és nagyon strapabíró
2012. máj. 11. 09:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Én a Bertoniról hallottam rosszakat.

Köszönöm szépen a válaszod.

2012. máj. 11. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen a Bertoni rossz.Nekem is az van 1 hónapot bírta a kerekei tönkrementek...
2012. máj. 11. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elöző vagyok.Ha én vennék most akkor duplakereküt semmiféleképpen.
2012. máj. 11. 10:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Ami árban érték és felszerelés arányában nekünk megfelelő, az mind dupla kerekű.
2012. máj. 11. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi néztük annak idején a pony-t, tetszett is, csak az nem dönthető vízszintesig. Akkor volt a kislányunk 6 hónapos, és ezért kellett volna teljesen ledönthető. Ezért mi sprint-et vettünk, teljesen meg vagyok vele elégedve, de az egy nagyobb babakocsi. Most már a pony-t venném, mert az jóval kisebb, könnyebb.
2012. máj. 11. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Coneco márkájú van, nem dönthető vízszintesig, de nagyon bírja a strapát. Nagyon-nagyon sokat mentünk már vele. Nézz utána, hátha van dönthető változat is. Csak ajánlani tudom. És eszméletlenül szerette mindkét kisfiam.
2012. máj. 12. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!