Hol találok 6 hónapos kortól baba receptet? Ahol minden megtalálható?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 13:24
1/7 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne,küldjetek linket légyszí!
2009. jún. 25. 13:27
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Itt találsz táblázatot és van egy letölthető szakácskönyv is: [link]
4/7 anonim válasza:
:D Majdnem egyszerre írtuk ugyanazt a könyvet.
5/7 anonim válasza:
azok is jók, amiket előttem írtak. ezen kívül én szoktam használni a www.babaszoba.hu oldalon a babakonyha rovatban lévő receptgyűjteményt. inkább már nagyobbaknak való kaja van sok benne, de azért találni fogsz közte nektek valót is. meg tudod nézni a kalóriaértékeket is, meg mindent!
6/7 anonim válasza:
Első vagyok! Nekem ez a könyv megvan egyébként, és nagyon szeretem! Az egész család számára vannak benne receptek, de olyanok, amiket a baba is megehet.
7/7 A kérdező kommentje:
Hű!!Köszi szépen arik vagytok!Ez gyors volt,már nézem is mert nagyon kell....:) Ha valami "nem sikerül" megírom! :)
2009. jún. 25. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!