Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka aki nem...

Van olyan anyuka aki nem vágatta le babája haját amikor nőni kezdett, hanem félretűzte?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkozom, mert jövőhéten megyek fodrászhoz (nem járok minden hónapban) és gondolkodtam rajta, hogy kicsit vágni kéne a hajából, de közben meg sajnálom is, mert végülis kislány, és szeretném, ha szép hosszú haja lenne. Nem tudom mit tegek.
2012. máj. 10. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9. válaszoló! Miből gondolod, hogy a kérdező babájának ritka, gyenge babahaja van? A lányomnak születésekor nagy haja volt, ami nem hullott ki, egyre csak nőtt és erősödött neki. Most 14,5 hónapos, és erősebb haja van, mint más 2-3 éves gyereknek. Szóval szerintem ne általánosíts. :)
2012. máj. 10. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
6. válaszoló! A kisfiadnak felgumizod a haját? Hogyan? Hová?
2012. máj. 10. 13:16
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem nehéz általánosítani, amikor bárhová megyünk azt látom, hogy a kislányok 3 szál hajában van 3 csat, mint a kis karácsonyfák. Az én lányaimnál pedig érdemes volt eddig várni, mert nagyon szép, erős, dús lett a hajuk.

Egyébként a rövid haj sem ördögtől való, az is nagyon jól állt nekik, mert nagyon szép az arcuk.

2012. máj. 10. 13:57
 14/19 Atroposz ***** válasza:
A fodrászom szerint pici korban amikor elég nagy érdemes egyszer kétszer levágni, hogy erős haja legyen.A kislányom nagy hajjal született most 2,5 hónapos nem tudom mikor lesz elég nagy haja azután kicsit vágok belőle aztán növesztem neki, de ha hosszú haj nem áll jól neki akkor levágatom neki rövidre.
2012. máj. 10. 16:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Ismét én. A lányomnak most ilyen a haja, szerintem neki pont nem "semmi kis gyenge babahaja" van. :)

[link]

2012. máj. 10. 18:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon cuki, jó dús a haja! Mennyi idős?
2012. máj. 11. 08:23
 17/19 anonim ***** válasza:
14,5 honapos.
2012. máj. 11. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem akarom megbántani e képfeltöltős Anyukát - tényleg szép színű, és nagyon fényes a kislányod haja-, de az erősségét és a dússágát illetően még nem az a kategória szerintem , amit érdemes növeszteni. Néhány vágatás után szépen megerősödne, szép egyenletesen dúsulna is, akkor kellene csak növeszteni. Így félig oldalról látva a kislányod arcát, biztos, hogy a szépen megigazított rövid haj is jól áll neki. De ez csak egy vélemény.
2012. máj. 11. 11:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Pont ezért vágatok néha a végéből, hogy egyforma legyen, mert a vége elvékonyodott múltkor is. De felül rettentő erős a haja, bár ez képen nyilván nem látszik. :) Nagyon vastag szálú.

A copfok azért ilyen picik, mert most vágattuk le. A vágás előtt már a copfok is kis göndörek voltak. :D

2012. máj. 11. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!