Hogyan altassam el van vmi jó trükk tipp hogy hamarabb aludjon el?
Lehet,hogy sokan megfonak kövezni ezért,de én nem járkálnék vele. Az én fiam is probálkozott vele amikor kb ennyi idős volt. Bár ő 3 hónaposan 9 kg volt. 5 pecig birtam volna max a sétálgatást vele.:)Én mindig beraktam a kiságyba és ha sírt is akkor sem vettem ki.Álltam mellette,simogattam a hátát, énekeltem neki,vagy paskolgattam a fenekét.(Általában erre aludt el mindig:)) Max 15 perc aladt elaludt. Ez kb igy ment durván 2 hétig és utánna semmi gond nem volt az alvással.
Nagyon rafináltak tudnak lenni. Meg a jóhoz,könnyen hozzá tudnak szokni. :))Persze,hogy ha kiveszed egyből becsukja a szemét. Anya ölébe milyen jó lenni.:)
Szia.
nálunk ugyan ez volt a hejzet.Bár én nem hagyom sírni.
próbáltam,de nem jött be.este most úgy alszik el:leszedtem a kiságy eggyik rácsá´t,összehúztam a nagy ággyal,kapott egy vékony nagy pa´rna´t,e´s alszik mint a kisangyal.Próba´ld meg.nem veszítesz vele.Déluta´n állt a baba kocsiban alszik 3 óra´t,többet nem is igazán.
kicsit hagyhatod sírni,de menj be hozzá 5 percenként,add neki oda a cumiját,simogasd meg,maradj vele egy kicsit,és menj ki.
Ha gondolod i´rj,hogy mi sikerült.
Az én lányom is 11 hetes.
mi bölcsőben altatjuk, az ring sokáig, ez segít. cumi helyett kiujj a szájba ha valami gondja van, pl. pocifájás. Bár sokszor majd megszakad a szivem hogy nem veszem fel, csak az ágy mellett állva ringatom a bölcsőjét. De max 10 perc, és szundikál. 2 hetes babácskám 6-8 órákat alszik éjszaka.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!