Mikor és hogyan szoktattátok bilire gyermekeiteket?
2-s vagyok! De nem minden gyerek egyforma! Most azt miért kell lepontozni, akinek a gyereke nem akkor kezd bilizni, mint másé? Anyukám szerint én is, és a tesóim is korán kezdtük a bilizést, pedig ő sem erőltette! De ha ezt tudom, le sem írom a mi esetünket, mert csak felbosszantom magam, hogy ilyenekért lepontozzák az embert!
2012. máj. 10. 13:14
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem én pontoztam le senkit!
Kicsilányom 20 hónapos és lassan szeretném rászoktatni a bilire.Tegnap este fürdés előtt ráültettem a bilire és addig erőlködött amíg belepisilt.Ez jó jel?
Lehet hülyének tűnök,de első gyerek és nem tudom hogy hogyan csináljam.A védőnő sz.rt sem ér,úgyhogy csak ezért érdeklődök!
Igen, ez jó jel, csak így tovább! Eleinte este, fürdés előtt, illetve reggel, ébredés után érdemes őket a bilire tenni. Aztán a sikerélmény hatására majd napközben is szeretnének ők maguk is próbálkozni. Egyébként az 5., 76%-ra lepontozott válaszoló vagyok, szóval jól gondold meg, hiszel-e nekem, és lehet-e hasznos a válaszom...:) :D:D
2012. máj. 10. 15:17
Ez jó volt utolsó! (2-es lepontozott vagyok)
2012. máj. 10. 15:46
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer!
Látom nem vagyunk lekésve semmiről.A védőnőm azt mondta,hogy mire bölcsis lesz(szeptember)igenis szobatiszta kell,hogy legyen,mert hát akkor már 2 éves lesz és igy szokás errefelé.Na most erre mit lehet mondani:)
Egyébként ezeket a lepontozókat csípem.Szerintem csak ezért vannak itt,hogy le tudjanak pontozni minket:)Jó nekik,hogy enniyre unatkoznak:)
Az én gyerekem 2 hónaposan szobatiszta lett.
2012. máj. 11. 10:40
Az enyém még 14 évesen sem tudott bilizni.
Most az előző választ vagy ezt a választ fogod lepontozni kedves pirosgomb-mániás?
2012. máj. 11. 10:42
Ez is jó volt utolsó kettő! Tényleg felháborító, hogy vannak, akik ezen az oldalon is csak az unalmukat űzik! Pedig jó lenne, ha megmaradhatna ez a hely a segítség kérés, és segítség nyújtás helyének! Ahol bátran lehet kérdezni, és válaszolni, anélkül, hogy lepontoznának, leszólnának, és veszekedenének emberek!
2012. máj. 11. 14:02
Kedves Utolsó maximálisan igazat adok Neked. Legjobb lenne, ha nem is lehetne egymást pontozni. A sok agyalágyult legalább máshova menni szórakozni.
2012. máj. 11. 16:27
Kapcsolódó kérdések: