Jól határozták meg a GYED kompenzációmat?
Figyelt kérdés
A gyedem 49360 Ft (de márciusban 46130 Ft volt, bár azt nem értem, hogy hogyan lehet 65000ft TGYÁS után ennyi a gyedem. vagy lehetséges?). A kompenzáció összegeként viszont 3200 Ft-ot határoztak meg. A táblázat szerint viszont ez nem passzol.2012. máj. 9. 16:00
1/5 betta55 válasza:
Ha idén váltottál gyedre akkor nem kapsz arra kompenzációt és akkor jól számoltak.Egyébként én is ennyit kapok.De a tgys-re nem kaptam kompenzációt,bár én január 16.-án váltottam.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! December 15-én váltottam gyed-re.
2012. máj. 9. 21:56
3/5 betta55 válasza:
Akkor sajnos nem tudom az okát!Hívd fel az államkincstárt!
4/5 anonim válasza:
tgyás és gyed ügyben az oep-et kell hívni.a kincstár csak gyes és családi pótlék ügyben illetékes.az én tgyás-om 64000 körül volt most kaptam először gyedet 61000 ft.kompenzációt nem kaptam csak a családi adókedvezmény van benne.ha azt nem igényelted akkor lehet hogy stimmel.márciusban a rövid februári hónap miatt kaptál annyit.
5/5 betta55 válasza:
Igazad van oep!Bocsi, szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!