Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A te gyerekednek van külön...

A te gyerekednek van külön játszós cipője és külön ünneplős/kimenős? Mennyi idős kora óta? Nekem olyan furcsa ez.

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 15:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért, mert én bármelyiket ráadom a játszótéren, homokozóban, nincs tartogatva, hogy "ez csak akkor kell, ha megyünk valahová".
2012. máj. 9. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor te így csinálod, de általában az a furcsa, ha a gyerek az elegáns bőrcipőben tocskol a homokban, pocsolyában, fűben. De ez tényleg saját döntés, mindazonáltal én sem az elegáns cipőmben sétáltatom pl. a kutyát, vagy megyek le futni. A kicsinek is van olyan cipője, amit nem sajnálok, ha saras lesz vagy füves.
2012. máj. 9. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11 hónaposan azért még nem tud olyan nagy kárt csinálni a cipőjében.

Pár hónap múlva majd szerintem Te is máshogy fogsz gondolkodni, amikor seperc alatt leamortizálja a cipőjét. Lehorzsolja a bőrét, és teljesen felismerhetetlen lesz a színe a homoktól meg sártól.

Ezért tartanak az anyukák általában külön játszós és elmenős cipőt, hogy pl. orvoshoz, vendégségbe, vagy ha valamilyen programra mennek, ne olyan cipőbe vigyék a gyereket, ami olyan, mintha a kutya megrágta volna.

2012. máj. 9. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én 1,5 évesemnek több cipője is van. Bár ő örökölte az itthoniakat, de nagyon jól jön a több cipő, mert akár csak egy félórát vagyunk kint az udvaron a cipője tiszta homokos, sáros, vagy éppen csurom vizes.
2012. máj. 9. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
14 honapos a lanyom, de neki is van jatszos cipője. Muszáj, mert pl ma is megtalAlta az egyetlen sáros foltot az utcán, szépen bele is trappolt. Nyilván sáros, koszos cipőben nem viszem el mondjuk boltba. Van az udvarra 2 cipője, egy nyitott szandal cipő, meg egy zárt. Elmenosnek is van egy zárt és egy szandi.
2012. máj. 9. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

most azon gondolkodom, hogy lefényképezem a 2,5 éves fiam 1,5 hónapos játszós cipőjét holnap és elküldöm neked :)

gyakorlatilag leszakadt az orra a motorozás közben, nincs sarka mert a sóderben csoszog. délelőtt kimegyünk a kertbe akkor vizes lesz mert belelép a tócsába, medencébe, lelocsolja miközben viszi a locsolót... tehát ha akarnám se tudnám abba levinni a boltba.

de ezt majd jö9vő nyáron te is megtudod :)

hidd el az lesz a furcsa ha túlél két hónapot egy cipőtök :D

2012. máj. 9. 21:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos voltál, kedves utolsó válaszoló!:)

Sokmidennel van úgy az ember gyerek-témában, hogy el sem tudja képzelni milyen lesz, míg meg nem tapasztalja...sőt, a legtöbb dolog ilyen.:)

Köszi!

2012. máj. 9. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!