Nagyon fehér bőrű babák bőrét milyen naptejjel véditek?
Figyelt kérdés
Melyik vált be, esetleg árat is írnátok?2012. máj. 9. 12:52
1/9 anonim válasza:
Én Garnier 50+ naptejjel kenem, nálunk bevált. Sajnos elég húzós az ára, 5000ft körül van. Én a DM-ben vettem, 25%-os kedvezménykupont tettem rá.
2/9 anonim válasza:
Babé naptej gyermekeknek 50 faktoros
Az ára húzós, 5000.- körül, de 2 nyarat kibír.
3/9 anonim válasza:
Vichy 50, patikában lehet kapni, elég drága de nagyon jó. Könnyen felszívódik, jó illata van, és soha még egy kicsit sem kapta meg vele a nap a bőrét.
4/9 anonim válasza:
Mi a rossmann saját márkás gyereknaptejét használjuk, 50-est és 30-ast, mikor milyen az uv sugárzás.
Még nem égett meg a kicsi egyszer sem.
5/9 anonim válasza:
Dm saját márkás sundance 50 faktoros naptej.tavaly nyáron is ezt használtuk már,akkor volt 1 éves a fiam,egyszer sem égett le,sőt,épphogy lett egy minimális színe,amit még barnulásnak sem neveznék.És az ára sem vészes,olyan 1700 ft körül van.
6/9 anonim válasza:
Vichy 50+ -ost. Gyógyszertárban egészségkártyára megkapható.
7/9 anonim válasza:
Vichy 50+-os naptejjel. Gyógyszertárban vesszük. Tavaly 100 ml-e tubusos nyomósat szoktam venni, már nem emlékszem pontosan mennyiért, de azt hiszem háromezer valamennyiért. Idén 200 ml-es, pumpás 4800 Ft volt. Sokáig elég. Nagyon fehér bőrű a picim. Egyáltalán nem égett le tavaly, pedig voltunk azért napon, és nem ragad, nem áll rajta vastagon fehéren, és ha rámegy a ruhára egyszerűen letörölhető. Nem hagy foltot. Mi nagyon nagyon szeretjük.Drága az tény, de fehérbőrű picinél (meg úgy általában babáknál)ezen én nem spórolok.
8/9 anonim válasza:
Hat nem tudom. Mi is vettunk mar Vichy 50+, nekem az osszes ruhat sargara megfogta, semmivel nem tudtam kimosni. A cegnel ezt jeleztem, ram se hederitettek. Gondoltak igy jartal hulye vevo. Megvan a velemenyem roluk. Azota DM 50 hasznalunk. Ez is megfogja a ruhat , de az ara legalabb elfogadhato.
9/9 anonim válasza:
Utolsónak a dm és a Vichy nekünk is befogta a ruhát, ezért váltottam a rossmann 50-re, az nem fogja be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!