Tényleg kikerekedik a babának az elfeküdt fejecskéje?
a lányomnak annyira durván lapos volt az egyik oldalon, hogy sírva vittem minden héten gyógytornára, ráadásul a másik oldalon jobban dudorodott
iszonyatosan nézett ki, ez 2 hónapos korára lett ilyen
nagyjából elmúlt, most 14 hónapos
nagyon sokat fog alakulni, míg a kutacs be nem nő, mivel az agy is nő
vidd el orvoshoz, talán a gyógytorna segít
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves 16.33-as válaszoló! Így is nekem a legszebb a világon,de pont előtted írta vki,hogy kockafejnek hívják. Nagyon bántana,ha a gyerekemet csúfolnák emiatt. Amúgy sok helyen olvastam,hogy kikerekedik,azért reménykedem. Mellesleg a hátsó kutacs 6 hetesen forr össze,és mint írtam ez 3 hónaposan történt.A fejtetőn pedig 1éves kora körül. És tapasztalatokra lettem volna kíváncsi! De kösz...
Kedves 17.23! Mi is járunk gyógytornára ferde fejtartás miatt,nálunk is az egyik oldal laposabb. És reméltem,hogy ettől helyre jön,de aggaszt,hogy még nem látok javulást. A legfájóbb,hogy az elejétől mondtam dokinak/védőnőnek mindenkinek,hogy sztem baj van,lehurrogtak. Végül magamtól utánajártam a Dévény tornának,és akkor kiderült nekem volt igazam,de akkor már a fejecskéje sajnos ilyen volt.:( De akkor hátha... Köszi szépen még 1*!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!