Miért szorítja össze a lábujjait a 8hónapos babám?
Figyelt kérdés
olyan mintha "ökölbe" szorítaná.nem fázik...látszólag semmi baja,és nem is csinálja folyamatosan.ez kóros?2009. jún. 24. 19:00
1/2 anonim válasza:
nem, dehogy el fogja hagyni, nekem a gyógytornászunk mondta. én is kérdeztem, mert azt hittem ez is összefüggésben van a problémával, amivel járni kezdtünk a tornára. mondta, hogy ez természetes, nagyon sok babánál megvan. ha feláll kapaszkodva, és sokat áll, egy ideig el fogja ezt hagyni, aztán mikor elindul de még bizonytalanul, akkor megint megfigyelhető lesz nála, mert azzal próbál "kapaszkodni". neki ez adja a biztonságérzetet először. aztán ha megvan az egyensúly és már biztosan jár, akkor szép lassan kiengedi a lábujjait:-)
szóval ne aggódj, elmúlik náluk!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen :-)
2009. jún. 25. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!