Irén24 kérdése:
Mikórtol olvastok babátoknak mesét?
Figyelt kérdés
Mikórtol mesékjek lányomnak? 16 hónapos .ti babátok menyi idös volt mikor meséltetek neki előszőr?2012. máj. 7. 12:17
1/9 anonim válasza:
Születése óta mesélek, mondókázom vele:)
2/9 anonim válasza:
kb ennyi idős volt és a dallamos, rövid verseket szerette, pl 3 nyúl, retekorrú király, ákombákom, altató, zengő abc
3/9 anonim válasza:
A lányomnak sokat olvastam már születése óta. De a könyvek 4 hónapos kora óta érdeklik. 8 hónaposan megtanult ülni, azóta szinte mindene a könyv. Ha megunja, hogy egyedül nézegeti, akkor odajön, az ölembe ül, és mesélni kell neki. De a mondókákat is szereti így hallgatni. Most 14 hónapos.
4/9 anonim válasza:
Rövid, főleg állatos meséket, frappáns, rímelő történeteket szoktam neki olvasni, de nem mindig érdekli még, sokszor fontosabb hajtogatni az adott könyvet. Kb. 8-9 hónapos korától kezdve olvasgatok neki, egyre jobban érdekli, sokszor már ő hozza oda és ül az ölembe, hogy olvassak neki. De 4-5 percnél tovább nem köti le, addig viszont van, hogy háromszor is el kell olvasni ugyanazt :-D Most 14 hónapos.
5/9 krisztivan válasza:
Kisfiamat bosszantja ha nem az ő kezében vannak a könyvek és hát így elég nehéz olvasni.Nagyon szereti a rövid,kicsit túl hangsulyozott verseket.És ezeket fejből is meg tudom tanulni:-))A könyveket pedig nagyon sokminden másra használja.
6/9 krisztivan válasza:
Bocsi,20 hós és folyamatos a próbálkozás:-))
7/9 anonim válasza:
Nálunk esti mese van. kb.6 hónapos koruk óta minden este fürdés és vacsora után lefekvés, beülök a két kiságy közé (ikrek) a földre és felolvasok egy mesét. Nagyon szeretik!
8/9 anonim válasza:
Mi napközben mesélünk, mert este leteszem az ágyba és elalszik szinte rögtön magától. Most egy éves és már végig tudok neki olvasni egy "hosszabb" mesét is. Én szinte csecsemő kora óta olvasgatok neki napközben, hol hosszabb, hol rövidebb ideig.
9/9 anonim válasza:
mi is kb 15-16 hós kora óta, előtte nem kötötte le egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!