Hogy néz ki 2 hónapos tápszeres babátok napirendje?
Szia.
Kisfiam napirendje> 6-kor, 10-kor, 14-kor, 18-kor eszik, kozben furdes, 21-kor, es altalaban alszik ilyenkor fel 1-ig es 1 korul megegyszer, es 1-tol alszik reggel 6-ig. (Eddig sajnos egyszer volt hogy ataludta az ejszakat.)
150ml, de van hogy 180 ml eszik, pedig kora baba volt, kis sullyal, de behozta a lemaradast. :) Imadja a pocakjat :)
Nalatok hogy van kedves kerdezo?
Elso valaszolotol kerdeznem, hogy sikerult ugy alakitani a napirendeteket hogy ataludja az ejszakat???
Vagy ez baba fuggo hogy mikor fogja ataludni?
Szia!
Nekem is kis súllyal született a lányom!(2640gramm) Bár szerintem ez nem mérvadó!
Ő reggel 7:00 12:30 18:00 23:00-23:30 körül eszik utoljára és utána reggel 7ig alvás! Este 8körül fürcsizünk!
120ml eszik 1 alkalommal. Nekem elég sokat alszik a babám, inkább délután van ébren! :) kb. 5.-6.héttől alszik ilyen jól éjjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!