2 honapos babam rengeteget alszik 5 orankent eszik 150ml tapszert es utanna alszik 3-4 orakat. Az ejszakat is szinte atalussza. Normalis ez?
Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár ő szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelőtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit.
Ha szépen fejlődik és érdeklődik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idősen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred ő ha éhes. :))
Az én nagyobbik fiam is ilyen volt, ma már 3 éves és még mindig álomszuszék.
Reggel 9-kor kelt, aztán 10-12:30-ig aludt, 13-kor evett, 13:30-17:30-ig aludt, majd mégegyszer 18:30-19:30-ig, és utána este 9-től reggel 9-ig. Tehát ha megnézed egész nap szinte csak aludt. Enni kelt fel és annyi. 1 évesen kicsit többet volt már ébren, kimaradt a délelőtti alvás de most 3 éves és ha teheti este 9-reggel 9-ig még mindig alszik és délután 1-fél 5-ig szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!