Van valami bevált módszeretek beszáradás miatti orrdugulásra?
Figyelt kérdés
Házi praktika érdekelne, 10 hónapos a lányom és mivel szegénynek oda van száradva, nem szedi ki az orrszívó.2012. máj. 6. 13:04
1/11 anonim válasza:
Tengervizes orrspray,nagyon jó(erre is) és bár kissé drága nagyon sokáig elég.Nekünk Free Nosal van,de pl a Sterimal is nagyon jó.Bár ez nem házi praktika :) de ma is beszerezhető nagyobb üzletekben.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ismerem ezeket, de egy-két alkalom miatt nem szívesen adnék ki 2000ft-ot érte. Gyógyszertári kevert orrcseppet szoktam használni csak sajna nem adják ki recept nélkül.
2012. máj. 6. 13:17
4/11 anonim válasza:
Az újjas módszerért nem kell fizetni 2000 Ft.-ot! De 800Ft. körül már lehet gyógyszertárban baba orrsprayt venni, de ha nem, akkor nem....
Csepegtessél bele vizet, utána szívd ki neki!
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom kivenni az ujjammal, hiszen le van száradva! Pzs-vel sem tudom kiszedni.
Mondjuk nem tudom miért kell megsértődni, hogy nem akarok 2000ft-ot kiadni érte, amikor az olcsóbb is jó?!
2012. máj. 6. 13:42
7/11 anonim válasza:
Én fültisztítóval szedem ki neki, egyre ügyesebben ;)
8/11 anonim válasza:
Én is fültisztítóval szedem ki a lányom nózijából ami nem oda való. Pláne, ha fürdetés után csinálod, addigra fel is lazul a meleg víztől, párától. Kicsit hagyd tovább pancsizni, hogy fellazuljon a kosz, vagy segítheted vizes fültisztítóval is, utána pedig szárazzal.
9/11 anonim válasza:
Orrszi spray aztán az Orrszi porszi! nekünk ez vált be, a spray kivállóan feloldotta a váladékot ,amit utána orrszi maradéktalanul kiszivott
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a nedves fültisztító bevált. Bár biztos nem volt kellemes neki, de legalább könnyebben vette a levegőt utána.
2012. máj. 7. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!