Hogy vagytok a reggelivel? 1éves elmúlt, de még nem eszik kiflit
Figyelt kérdés
8kor kel,akkor tápszert kap,tízkor gyümölcsöt,de mikor adjak neki kifli,vagy péksütit?Tápszer után nem kell neki,mert nem éhes.Ti hogy csináljátok?1évesnek szerintem már kéne ennie ilyeneket.2009. jún. 24. 10:55
1/3 anonim válasza:
Mennyi tápszert iszik egy nap összesen?
2/3 A kérdező kommentje:
Reggel 150ml,és lefekvés előtt 200ml-t
2009. jún. 24. 10:57
3/3 anonim válasza:
Szia!Az én fiam 20 hónapos,de a reggeli kakaó után még mindig nem eszik szilárd reggelit.Utána csak már a tízórai van.Én este fürdetés előtt egy órával adok neki kiflit,kenyeret,zsömlét,mikor melyiket,plusz hozzá egy kis felvágott.A bundáskenyér nagy favorit lett pár hete.Aztán lefekvés előtt kapja a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!