Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babának lehet baja...

7 hónapos babának lehet baja a Nesquick kakaótól?

Figyelt kérdés

Anyósom tejbegrizt csinált (vizben megfőzte a grizt, tápival felöntötte), majd megszórta kakaóval, mondván, hogy szerinte annak se ize, se bűze nem volt és igy finomabb szerinte.

Lehet baja a babámnak ettől? Elvileg neki ilyet még vagy fél évig nem is szabad adni...

Köszönöm a válaszokat előre is.

2012. máj. 5. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja, a kakó foghatja a rengeteg cukor a nesquickben pedig tök felelesleges. De 1-2 alkalomtól semmi baja
2012. máj. 5. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Nem lesz semmi baj!Én is szoktam rátenni a fiamnak.Pont a napokban láttam ilyen bébi ételt.Tejbegríz kakaóval.És az 6 hónapos kórtól volt.Úgy hogy ne izgulj!!
2012. máj. 5. 20:18
 3/6 A kérdező kommentje:

oksa, köszönöm! :)

megnyugodtam! :)

2012. máj. 5. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem kellene neki. Ahogy gondolod:) Szerintem még nem kell rögtön az izes dolgokhoz szoktatni.. Elég neki ha megszokja a sósat.... Baja nem lehet..
2012. máj. 5. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogy lesz baja. Persze, cukros, nem kell azzal etetni, de ártani sem fog, ha egy -kétszer kap.

7-8 hónapos volt a lányom, amikor sehogy sem akarta meginni a tápszert. A védőnő tanácsára tettem bele kakaót és úgy itta jópár napig. Aztán visszatértünk. :)

Ízlett neki, semmi baja.

2012. máj. 5. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja, ha nem rendszeres. De egyébként egy 7 hónapos gyerek honnan tudná, hogy mi az aminek se íze se bűze, ezt nem az anyósodnak kellene eldöntetnie. A gyereknek az ízlik amit adsz neki, ha számunkra, hangsúlyozom, hogy s z á m u n k r a ízeltlen, az azért van, mert mi már nyomatjuk a sok ízfokozót, cukrot, sót vegetát stb, tehát nekünk alap, hogy ízelten. De neki? Hisz ő még az ízeket sem ismeri. Én nem hagynám. A gyereknek először nyugodtan lehet adni NATÚR ízeket.
2012. máj. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!