Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes 5 kg-os kisfiam alig...

10 hetes 5 kg-os kisfiam alig eszik napi 350-400 gr-ot a 750 helyett. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Másnál is előfordult?

Hétfőn ráadásul csak 40-50 gr-ok szopizott, és egész nap vagy üvöltött (cicit nem fogadta el), vagy aludt. Viszont azóta átalussza az éjszakát.

Lehet ezért volt? Átállása van?

Mert saját magának alakítja ki a napirendjét, és már hetek óta 4 óránként evett 110-160 gr-okat, tehát a napi adag is megvolt.

Az hiba nem lehet, hogy nincs tejem, mert szopik után mindig kifejem a 20-40 ml-t. (hétfőn 250-et összességében, mert nagyon keveset evett egy-egy etetésnél).

A doktornőnél is voltam, mert aggódtam, annyit mondott, hogy amíg van pisis pelenka, addig rendben van, és ha már nem lesz, akkor viszont kórház.

2009. jún. 24. 07:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Az én fiam ennyi idősen 50-60 grammokat szopizott 3 óránként.Igaz,ő éjszaka is felkelt 2x.És ennyitől is úgy hízott mintha más dolga nem is lenne:)Szerintem is átáll.

Esetleg még az lehet,ha változott a tejed,sportolsz esetleg,vagy mensi?Ha egyik se akkor,ne aggódj.

Figyeld a babócát,had mutassa meg mit szeretne.

4 hós anyuka

2009. jún. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!