10 hós babák anyukái, van köztetek olyan akinek a
babája még nem veszi le az elrejtett tárgyról a
pelenkát?
Figyelt kérdés
most lesz 10 hós a kisfiam és ha letakarok vmit,akkor csak ühöng,hogy eltűnt,de nem keresi
2012. máj. 4. 17:55
1/8 anonim válasza:
Kéne keresnie??
Az én fiamat az ilyen dolgok másfél éves kora után érdekelték.
2012. máj. 4. 18:00
2/8 A kérdező kommentje:
a pszichológus szerint már 9 hósan tudnia kellett volna
2012. máj. 4. 18:02
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben fejben lőném a pszichológust egy textilpelenkával.
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Nem KELL, vannak babák, akiket érdekel, vannak, akiket meg nem. Hidd el, ettől nem lesz visszamaradottabb. vagy bármi - majd őt is érdekelni fogja, idővel.
Szóval nyugi. :)
2012. máj. 4. 18:50
4/8 anonim válasza:
Pont ma írtam az egyik kérdéshez, hogy az én 13 hónapos Fiamat semmi életkorától "elvárható" dolog nem igazán érdekli. Nem pápázik, nem tapsikol csak azért, mert én kérem tőle ... Csak azt csinálja, amihez kedve van.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ilyesmivel kellene stresszelni magunkat :-)
2012. máj. 4. 19:07
5/8 anonim válasza:
Bevallom őszintén, hogy mi ilyennel még nem próbálkoztunk.
Az összes játéka egy nagy dobozban és egy vászontáskában van.
Ha kell neki valami, akkor onnan "kitúrja", de nem hinném, hogy ez nála tudatos. Mármint, hogy pont keresne egy játékot.
Ráadásul nálunk most a könyvek a menők. Főleg a kemény, állatos.
2012. máj. 4. 20:03
6/8 anonim válasza:
Az én fiam egyetlen dologról veszi le a pelenkát ha alá dogom:a telefonomról!Azt ha elásnám,még ki is kaparná:))Ne aggódj ilyeneken,nem egyformán fejlődnek a gyerekek!!!
2012. máj. 4. 20:23
7/8 anonim válasza:
Szia, nekünk konduktor ajánlotta ezt a játékot. Először az arcát takard le, hogy két kézzel lekapja a pelenkát. Aztán ha ez már jól megy, lehet olyat is, hogy ráteszed az arcára, az egyik kezét "lefogod" óvatosan. Ezt lehet váltott kézzel. Pár nap múlva a játékokat is be lehet vonni.
2012. máj. 5. 10:35
8/8 anonim válasza:
Istenkém milyen világban élünk :( Ezek a nagykönyvben megírt dolgok engem már a sírba tesznek...... Ha látod hogy jó kedélyű babád van akkor minek kell ilyen elvárások elé állítani???? Én már leálltam ezekkel volt idő hogy rendesen vártam ha betöltötte ezt vagy azt a hónapot hogy na csinálnia kellene ezt vagy azt... Most?? 10 hónapos és semmit nem várok el tőle! Ha akar táncizik, ha akar feláll, ha akar eszik, ha akar leszokik magától a cumiról....! Ő nekem pl. nem néz rá az órára ha mindom tik tak, nem mondja hogy vau vau, és még sok más amit ugye TUDNIA KELLENE! Én nem várok el tőle semmit, majd el várnak tőle egy csomó mindent oviba meg bölcsibe :) Ő most csak egy baba akit imádni kell :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!