Ha elkezdem a hozzátáplálást 6 hónapos korban, és lassan kiváltok egy étkezést, ugyanakkor tejem bőven van még, akkor mi a teendő? Fejjem le, vagy mit lehet tenni, hogy ne apadjon el, és mellgyulladás se legyen belőle?
Lemaradtam valamiről?
Nem írta, hogy le akarja választani és hogy kevés lenne a teje! Vagy egy korábbi kérdésben már tárgyaltátok ezt?
Nem akarom elválasztani, sőt! Szeretném szoptatni sokáig, de azért bevezetném lassan a gyümölcsöket is.
Tehát fejjek le valamennyit, és így megmarad a tejem.
Köszönöm a válaszokat!
:)
lehet, hogy az első elütötte, máshova akarta írni vagy csak félreolvasott valamit
Mindig kicsit fejd meg a cicid, napról-napra egyre kevesebbet és át fog állni a termelés!
Első vagyok. Azért írtam,hogy mese az,hogy nem elég a tej, mert a jól szopó és elegendő tejcsit kapó 6 hónaposokat is erőltetni szokták a "jól értesültek" az elválasztásra.
Nem kell elválasztani abban az esetben ha elég a tej. Lehet kóstolgatni de ne válts ki vele egy étkezést. érezni fogd mikor kell már pótolni almával és társaival .-okosak a babák.
Diet anyuka.
Szia!
Nekem 9 hós a kislányom de még mindig szopizik szerencsére. Én is nagyon féltem,hogy majd elapad a tejem de nem, szépen be fog állni a kereslet-kínálat. Én mind a mai napig megszoptatom evés után (napi 5x kap rendes kajcsit) így kap folyadékot is és a cicim is megkapja az ingert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!