Mikor raktátok össze egy szobába csemetéiteket és hogyan működött?
Figyelt kérdés
Nálunk a felállás: 3 éves kisfiú és 1 éves kislány. Most már a pici is nagyjából átalussza az éjszakát, így arra gondoltunk összeköltöztetjük őket, illetve a pici átmegy a gyerekszobába, ahol a nagyobb van. Nem korai? Ti, hogyan vezettétek be? Mondogattátok előre a nagynak, hogy a tesó hamarosan átköltözik hozzá? Most hétvégére terveztük a szoba átalakítást, de még nem annyira mondogattam a fiamnak, ez így túl hirtelen lesz? Félek, hogy felébresztik majd egymást éjjel, valamiért mindig felkel hol az egyik, hol a másik. Isznak, melegük van...stb.2012. máj. 4. 13:57
1/3 anonim válasza:
Nálunk kezdetektől együtt voltak, vagyis pontosabban a kicsi olyan 1.5-2 hónapos koráig éjszaka az ágyunk mellé tolható kiságyban aludt, utána raktam át. (4.5 és1.5 évesek most). A kicsi még mindig nem alussza át az éjszakát van, hogy csak nyöszörög, de sokszor sír rendesen. A nagyot nem zavarja, pedig addig azt hittem minden kis nyüsszre felriad. Persze van, hogy a kitartó sírás megébreszti, de gyorsan visszaalszik.
2/3 anonim válasza:
Én szintén egy szobába raktam őket a kicsi születése után rögtön.Akkor volt 27 hónapos a fiam.Egyáltalán nem zavarják egymást,a kicsi (most 3 hónapos)mostanában fel sem ébred éjszaka enni.Csak határozottan!Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Nálunk még terhességem alatt kikötötte a lányom, hogy az ő tesója csakis az ő szobájában alhat, így - mivel én is így terveztem - a kezdetektől együtt aludtak :) Nem volt soha gond, nem szokták egymást felébreszteni. Most 5,5, illetve 1 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!