Szerintetek nagy baj, hogy a majdnem két éves fiaim mesenézés közban ebédelnek?
Figyelt kérdés
Nem mindig,de azért gyakran előfordul,mert különben nem maradnának egyhelyben,ülve.Annyira örökmozgók,hogy sajna erre szoktunk rá.Fogalmam sincs mi lesz velük pl.az oviban?Mi a véleményetek?2012. máj. 4. 12:40
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem elég baj. Az ovi miatt szerintem ne aggódj, ott tudni fogják, hogy ebéd idő van, és ott kell ülni. De otthon egyre rosszabb lesz, ha nagyon hozzászoknak, akkor máshogy nem tudod majd őket evésre bírni, csak TV-vel. Úgyhogy szerintem szoktasd le őket róla gyorsan.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbálom,folyton,de ha nincs mese,rohangálnak,játszanak.Ahhoz nagyon éhesnek kellene lenniük,hogy leüljenek.
2012. máj. 4. 12:45
3/4 anonim válasza:
Akkor közlöd velük, hogy addig nincs evés, amíg nem ülnek z asztalhoz, mese nélkül. Ennyi. Ezt 2 évesen már meg kell érteniük. Éhen nem fognak halni, előbb-utóbb megéheznek és enni fognak.
4/4 anonim válasza:
Amikor kisebb volt a kisfiam, nekem is rohangált, legszívesebben úgy evett volna, hogy kezében a kaja, ő pedig sétálgat közben, játszik. Én azt csináltam, hogy vettem neki egy székmagasítót, ő választotta kis, szép kékben, repülős mintával. Ebbe szépen belekötöttem mindig. Nem tudott meglépni. Eleinte ordított, aztán megszokta. Azóta asztalnál étkezünk. Ma már elmúlt 3 éves, a székmagasítót még használjuk, de már nincsen bekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!