Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ALDI-s újságban láttam ma...

Az ALDI-s újságban láttam ma egy triciklit? Valaki ismeri? Tapasztalatok róla?

Figyelt kérdés

[link]

Megéri az árát? Esetleg tudtok ajánlani jobbat/másmilyet/ami nektek bejött?

2012. máj. 3. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

ez is olyasmi mint a smoby be fun.

a kereke még aszfalton is állati hangos ha meg homok kerül alá idegesítően csikorog.

már nem vennék keménykereküt.

egyébként jó. a tolókart levehetitek akkor tanul meg tekerni ha nem tolod. persze ha elfáradt jól jön. csak aszfalton jó semmilyen más talajon nem ment el .

a többi is kb. ilyen árfekvésben van szv. nem drága és uniszex is a színei miatt.

2012. máj. 3. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem drága. Ettől van olcsóbb és "csinosabb" is.

Mennyi idős a gyermeked?

2012. máj. 3. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Még csak 9 hónapos, szülinapjára kapná majd a mamától. Vagyis nem biztos, hogy ezt, de triciklit. :)
2012. máj. 3. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi megvettük, tetszik és minden van rajt.Annó az 1. gyereknél egy olcsóbb fajtát vettünk(hogy majd jó lesz a következőnek), aztán olyan silány minőség volt, hogy nem bírta a strapát, meg összevissza ment az úton.Ja, és erre 3 év gari van, az sem elhanyagolható szempont.
2012. máj. 5. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!