Érdemes több ezer ft-ot kiadni járás segítőre?
Ez engem is érdekelne!
Azt gondolom róla,hogy mi is megtanultunk járni e nélkül.
Hozzáteszem nekünk is van (kaptuk a nagyitól),csak még nem vagyunk abban a korban,hogy használjuk is.
Az én kicsi fiam 9 hónaposan engedte el a kezünket először, s állt, s tett 2-3 lépést. Szeretett volna egyedül közlekedni, hát a székeket tologatta, amik ide-oda borultak. Vettünk neki egy ilyen járássegítőt, s másfél hónap alatt úgy megtanult járni, hogy már szaladgál.
Szerintem nagyon jó dolog, nem bántuk meg, hogy megvettük.
köszi a válaszokat,úgy gondolom nem lesz rá szükségünk
vgülis nekünk se volt anak idején(20-30 évvel ezelött),mégis megtanultunk járni :)
Mi épp a napokban vettünk egy ilyet:
Bababörzén sikerült hozzájutni 2.500,-Ft-ért. Olyan, mintha új lenne, egy karcolás sincs rajta. A lánykánk azonnal használni kezdte, meg sem kellett mutatni neki, hogyan kell. Én sokat keresgéltem a neten, h' milyet vegyünk, vegyünk-e egyáltalán. 7 és fél hónaposan állt fel, kb. nyolc hónapos korától már lépkedett a bútorok mentén, és úgy láttuk, az egyensúlyérzékét fejlesztené, és megtanulhatna biztonságosan lépkedni előre is (most 10 hónapos). Újonnan 9-10000,-Ft-ot is elkérnek ezekért, de használtan is nagyon drága (mint a belinkelt kép is bizonyítja). Annyiért nem vettünk volna, de ezt a pénzt nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!