Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes több ezer ft-ot...

Érdemes több ezer ft-ot kiadni járás segítőre?

Figyelt kérdés
Lassan olyan korba lesz a babám,hogy elindul és tudni szeretném hogy érdemes e érte pénzt kiadni vagy használhatatlanok?
2009. jún. 23. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne!

Azt gondolom róla,hogy mi is megtanultunk járni e nélkül.

Hozzáteszem nekünk is van (kaptuk a nagyitól),csak még nem vagyunk abban a korban,hogy használjuk is.

2009. jún. 23. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak nem volt. Viszont volt kis babakocsija, amit tologált. De sztem nem ettől tanult meg járni. Ez a te döntésed, de én nem vennék és nem is vettem.
2009. jún. 23. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én kicsi fiam 9 hónaposan engedte el a kezünket először, s állt, s tett 2-3 lépést. Szeretett volna egyedül közlekedni, hát a székeket tologatta, amik ide-oda borultak. Vettünk neki egy ilyen járássegítőt, s másfél hónap alatt úgy megtanult járni, hogy már szaladgál.

Szerintem nagyon jó dolog, nem bántuk meg, hogy megvettük.

2009. jún. 23. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Keresztfiam egyszer egy hatalmas nagyot esett a járássegítővel, pont a kis arcára, mert ez a kütyü gyorsabban gurult, mint ahogy Ő lépegetni tudott volna utána. Nagyon csúnyán lehorzsolta a kis arcát, és nehezten tudta az anyukája megvigasztalni úgy sírt. Felajánlották a most 8,5 hónapos kisfiamnak, de nem kértük. Úgy gondolom, anélkül is megtanul járni.
2009. jún. 23. 16:43
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,úgy gondolom nem lesz rá szükségünk

vgülis nekünk se volt anak idején(20-30 évvel ezelött),mégis megtanultunk járni :)

2009. jún. 23. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi épp a napokban vettünk egy ilyet:

[link]

Bababörzén sikerült hozzájutni 2.500,-Ft-ért. Olyan, mintha új lenne, egy karcolás sincs rajta. A lánykánk azonnal használni kezdte, meg sem kellett mutatni neki, hogyan kell. Én sokat keresgéltem a neten, h' milyet vegyünk, vegyünk-e egyáltalán. 7 és fél hónaposan állt fel, kb. nyolc hónapos korától már lépkedett a bútorok mentén, és úgy láttuk, az egyensúlyérzékét fejlesztené, és megtanulhatna biztonságosan lépkedni előre is (most 10 hónapos). Újonnan 9-10000,-Ft-ot is elkérnek ezekért, de használtan is nagyon drága (mint a belinkelt kép is bizonyítja). Annyiért nem vettünk volna, de ezt a pénzt nagyon megérte.

2009. jún. 23. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
nekünk van ugy kaptuk ajándékba.én nem vettem volna meg mivel a kislányomnak ugy látom,hogy alacsony nagyon lehajol hozzá chicconk van.egy szóval nem praktikus szinte nem is használjuk pedig megvan féléve miniként egy éves
2009. jún. 23. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszoló vagyok. Csak olyan járássegítőt érdemes venni, ami biztonságosan megtartja a babát. Nekünk Fischer Price-os van, s egyszer sem gurult ki alóla, mert van benne egy fékezőrendszer, ami ezt gátolja. Egyébként barátainknál próbáltuk a Chicco-t, s az tényleg nem jó.
2009. jún. 24. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!