Melyik keresztnév? Becézés is érdekel.
Figyelt kérdés
Fiúnevek közül kéne választani :)Amik szóba jöhetnek, Ádám, Norbert, Dávid, Patrik, Krisztián, Kristóf, Dominik, Dániel.
A nehezen becézhetőknél érdekel hogy becézitek és persze, ha ezek közül adtatok nevet milyen lett végül a kisfiú :)
2012. máj. 1. 19:41
1/17 anonim válasza:
Ezek közül Krisztián - hangzása és jelentése miatt tetszik.
2/17 anonim válasza:
Az Ádám és a Krisztián. Mert olyan cuki az Ádiii a Krisztiánnak meg szimplán aranyos de nekem a Nándor tetszik.
3/17 anonim válasza:
Nekem a Dávid tetszik, de mondjuk azt annyira nem lehet becézni. Esetleg úgy hogy Dáci, de az meg nem valami frankó.
4/17 anonim válasza:
Dávid,PATRIK,kRISZTIÁN,dOMINIK TETSZIK.
5/17 anonim válasza:
Dávid,így hívják 3 hetes kisfiam:)
Az Ádám és a Dániel se rossz.
6/17 anonim válasza:
Dániel a 6 hónapos kisfiam. A Krisztiánon vacilláltam még, de az nem illik a vezetéknévhez. :)
Nagyon aktív, mosolygós baba. Mindent nagyon hamar kezd, egy pillanatra nem áll meg. :)
7/17 anonim válasza:
Dávid, Kristóf, én nem becézném.
8/17 anonim válasza:
Ádám tetszik még nagyon.Ez mindig divatos név!Ha lesz második kisfiam az Ádámnak fogom kereszteltetni.(az első Milán):)
9/17 anonim válasza:
Ezek közül a Dávid tetszik legjobban. Ezüstérmes nálam a Norbert.
Patrik, Dániel, Dominik - ezek nem tetszenek.
A többi "elmegy" kategória számomra.
10/17 anonim válasza:
Nekem is Dániel a kisfiam és ő is 6 hónapos, mint a 7. válaszolóé :) De tetszik még az Ádám és a Dávid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!