Debrecenben hol találok bababizományit? Hol érdemes beszerezni a cuccokat, pl. pelenkázószekrényt?
Mi a nagyobb dolgokat neten használtan vettük ilyen mindenféle adok veszek oldalon.De volt itt a lakótelepen is kifüggesztve egy mindent eladnak,babakocsi,járóka stb...érdemes nézni a bazárokat,vagy a helyi apróhírdetős újságokat.
Utsó válaszolónak nagyon köszi, egyébként találtam ma kettőt is. Egyik a Kossuth u.-án a Héliker után mész a templom felé és az egyik udvarban ki van rakva tábla, ott voltam elmegy.
A másik ott még nem voltam de holnap megyek a Vegyipari suli előtt van a 31-es megálló és ott valahol szintén van arról azt hallottam nagyon jó! Sok sikert
Kislányos kismama
Sziasztok!
Debrecenben tudomásom szerint legalább 6 bizományi bababolt van!!!
Azt tudtátok, hogy Nyíregyházán is van? Sólyom ut 4 szám.
Nagyobb a választék mint Debrecenben, és az eladás is gyorsabban megy, mert csak ez az egy van!!!
Debrecenben a legnagyobb választék szerintem a bababizik közül a Törpiben van, a Kishegyesi uton.
www.torpibababizi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!