2-6 honapos babanak mennyi a nyari idealis homerseklet idebent?
A babam 2 honapos jelenleg,azert kerdezem igy hogy 6 honapos koraig mert annyi lesz nyar vegere. Ilyenkor a deli fekvesu lakasunk nagyon bemelegszik. Delutan 12-16 ora kozott 27-28 fok van,de ejszaka sincs kevesebb mert a falak ontjak a meleget. Jelenleg is. A babam ilyenkor alszik altalaban, nem sir, nem panaszkodik a meleg miatt, de aggodom a bolcsohalal miatt vagy hogy kesobb ebbol problemaja lesz! Telen is eleg meleg van,futes nelkul 20-22 fok.
Nyaron van klima, de hat nem szoktam kozvetlenul rakapcsolni,meg max 24 fokig hutjuk a nappalit is,akkor a haloban 24-26 fok van. Persze az is csak addig,mig vissza nem melegszik.
Ez igy nagyon gaz szegenynek?
Szia!
Én tavaly augusztus végén szültem. Akkor jött igazán ránk a kánikula. Nekünk is déli fekvésű a két szoba és 40 fokra melegedett fel. Egyáltalán nem tudott pihenni. Akkor rögtön vettünk klímát. Az egész házba egyet, a gyerekszobától távol.
28 foknál sem tudott pihenni...
23-24 fok ideális neki és nagyon jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!