Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-6 honapos babanak mennyi a...

2-6 honapos babanak mennyi a nyari idealis homerseklet idebent?

Figyelt kérdés

A babam 2 honapos jelenleg,azert kerdezem igy hogy 6 honapos koraig mert annyi lesz nyar vegere. Ilyenkor a deli fekvesu lakasunk nagyon bemelegszik. Delutan 12-16 ora kozott 27-28 fok van,de ejszaka sincs kevesebb mert a falak ontjak a meleget. Jelenleg is. A babam ilyenkor alszik altalaban, nem sir, nem panaszkodik a meleg miatt, de aggodom a bolcsohalal miatt vagy hogy kesobb ebbol problemaja lesz! Telen is eleg meleg van,futes nelkul 20-22 fok.

Nyaron van klima, de hat nem szoktam kozvetlenul rakapcsolni,meg max 24 fokig hutjuk a nappalit is,akkor a haloban 24-26 fok van. Persze az is csak addig,mig vissza nem melegszik.

Ez igy nagyon gaz szegenynek?

2012. máj. 1. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly augusztus végén szültem. Akkor jött igazán ránk a kánikula. Nekünk is déli fekvésű a két szoba és 40 fokra melegedett fel. Egyáltalán nem tudott pihenni. Akkor rögtön vettünk klímát. Az egész házba egyet, a gyerekszobától távol.

28 foknál sem tudott pihenni...

23-24 fok ideális neki és nagyon jól érzi magát.

2012. máj. 1. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Negyediken lakunk. Már most 27 fok van. Klímával max 2-3 fokot célszerű hűteni. A mi kicsink 4 hetes most, de a nagylány 12 éves. Akkor is negyediken laktunk. Nem volt klíma,légzésfigyelő...sőt 20 -30 éve sem.Mégis felnőttek a gyerekek... Többet fürdettem nyáron és nem volt probléma. Alkalmazkodsz te is és a baba is. Sokat szopizni vagy itatni. Attól függ Te hogy csinálod.
2012. máj. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!