Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még valaki itt akinek nem...

Van még valaki itt akinek nem hajlandó reggelizni a babája?

Figyelt kérdés
Lányom 9 hós,és pár napja egyszerűen nem eszik reggel semmit.Tápszert,sinlacot köpi kifelé,a cumisüveget látván már ordít.Napközben sem eszik valami nagyokat-eddig se volt jó evő,de reggel meg este legalább ette a tápszert..tegnap az esti tápszerrel is gondok voltak.Vigyem dokihoz?
2009. jún. 23. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia,nem lehet, hogy darabosabb kaját szeretne? szokott enni? Az én babám 7,5 hós, két napja a reggeli és tízórai szopi közt eszik zsemlét sonkával.

Próbáltátok már?

2009. jún. 23. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Mikor kakilt utoljára, babám akkor csinálja ezt ha nem jó az emésztése. Egyszer öt napig nem evett.

2009. jún. 23. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Éjjel eszik? Lehet, hogy az a gond, ha esetleg éjjel jóllakott, akkor reggelre már nem éhes. És ha kihagyjátok, mikor éhezik meg? Tízórait, ebédet már eszik? Reggel nekem sem egy nagy evő, de ő hajnalban kel, és szerintem ezért. Próbálom a hajnali kaját csak 5-10 percre lerövidíteni, hogy éppen a szomjúságát enyhítse, de jól ne lakjon.
2009. jún. 23. 09:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Tegnap kakilt,éjjel nem eszik semmit.Gyakorlatilag 12 órás nem evés után nem kér enni.Darabos kaját sajna még kihányja.
2009. jún. 23. 09:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Ebédet tegnap eszegetett,ma még nem tudom,mi lesz majd.Emésztésileg elvileg nincs gondja,annyi hogy üresen korog a pocija,de akkor sem eszik.Ráadásul csak ha-s tápszert ehet-tejfehérje allergia gyanú miatt.
2009. jún. 23. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a 10 hónapos kislányom csinálta ezt pár napig nem volt hajlandó enni főleg a tápszert sem reggel sem este, én a fogzásra tippeltem mert a rágó fogainál elég fehér az ínye.

Nálunk az vált be hogy vettünk egy izésített tápit és azt keverjük a HA-s-hoz. Mivel ez nálatok nem lehet próbáld meg hogy teszel bele egy kis cukrot hát ha édesebb szívesebben meg eszi.

2009. jún. 23. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!