Ha nyitnék egy Next babaruha-gyerekruha webshopot, vásárolnál nálam?
Igen! nekem is szólj ha jó áron gondoltad a dolgot! Egyébként azért is mert pl márciusban még csizmát kellett húzni a lányom éppp nőtt és bármerre néztem már a tavaszi rucik voltak csak kirakva és a sok vastag nacit is netről rendltem hozzáteszem nem kevés keresgetéssel. Plusz minden kollekcióban van 1-2 jellegzetes ruci. mint pl nemrég volt a tüllszoknya. a fél éves csajszimnak vettem egyet amit nem hiszem h 10nél több alkalommal rajta lesz mert amolyan jelmezhatású kicsit, de nagyon cukor és rengeteg fényképet csináltam róla, mert már olyan kevés időm van amíg ilyen pici lesz...:D De ott van a keleti stílusú ruhácska is ami a h&m-nek volt az 1ik szériájában és óóóó hát mire én hozzájutottam egy olyan darabhoz... Szerintem mindenképpen megérné ha tudod kicsivel áron alul adni a webshopban. Vagy esetleg néhány darabra kihegyezni a dolgot és jól leakciózni és aki netről rendel az ha már 3 kisruha tetszik és még van 3 amivel szemez a postakölség miatt inkább azt is mellécsapja minthogy vaciláljon még azon hogy most vegyen-e vagy sem de ha úgyis rendel mert az a 3 darab annyira megéri...
Eyébként én pont webáruházat csinálok:D de nem élőt, bár elérhető lesz és minden az adatvédelminyilatkozatig a robotszűr ellenörzőkódon át való regisztrálás a kosárbahelyezhető vásárlási kezelőfelületen át mindene mint az igazi csak ez telefonokat ,,árul" persze kiírva hogy fiktív, mert én most fogok államvizsgázni programozóként:D Szóval talán emiatt is, de nekem fontos hogy egy weboldal minél egyszerűbben kezelhető legyen és kényelmes legyen a használata (mondjuk jegyezze meg amiket már előzőleg kinagyítottam ha keresném) és ne kelljen össze-vissza és sokáig várnom amíg egy agyonterhelt rendszerű oldal be óhajt fáradni főleg ha véletlenül jutottam el oda és feleslegesen vártam rá. Szóval vagy tedd fel mondjuk vaterára és katalógusképpel, vagy egy olyan webshopot csináltass ami elég komoly ahoz, hogy a vásároló megbízzon benned mert profiként tekintsen rád és hitelesnek tartson. nemrég pl eljutottam valami katicaáruházvagy mi oldalára..nah annyira gagyi volt, hogy 1 órát nézelődhetsz az oldalon és foglalni lehet a ruhákat le és akkor más nem veheti meg amíg ki nem derül, hogy meg nem veszed meg óó...hát néhány sort olvastam el és a kedvem elment tőle, hogy bármit is vegyek vagy csak hogy regisztráljak. arról nem is beszélve, hogy az összes szép ruci foglalt jelzésű volt... szóval ne legyen gagyi és ezt nem csak mint infjú programtervező informatikus mondom, de mint rendszeresen vásárló kisbabás anyuka. Szerintem egyébként egy ember vagy szokott rendelni webshopról és szereti vagy nem szokott és nem is fog. Inkább azt a célközönséget válaszd ki aki szokott, és ne álltalánosságban tedd fel a kérdést mert az emberek szokásait megváltoztatni nem fogod és a webáruházak pedig hidd el nem véletlenül működnek szép számmal... Én ha lenne teljesen általános áron és a városomban is létező kiszállítással élelmiszeres webshop (sajnos nincs) akkor azt is onnan rendelném, mert mint mondtam gyerek mellett tanulok és néha arra sincs időm, hogy a boltba elmenjek pláne ha az idő is rossz és a párom mondjuk dolgozik...volt már olyanra is példa hogy megfelejtkeztem a saját kajámról gondoskodni mikor párom ment dolgozni és lehetőségem sem volt 3 hónapos babával minuszfokoba a boltba eljutni és párom 3 napig volt oda úgy kértem meg 2. nap a szüleimet, hogy ha nem lenne gond eltudnának-e szaladni hozzánk meg előtte boltba mert nekik is tudom, hogy ezer tennivalójuk van. Szóval azért 2. nap már jeleztem, hogy ennék:D Persze ha nem értek volna rá rendeltem volna pizzát. De brendonba pl csak úgy megyek vásárolni hogy itthon összeírom a bevásárlólistá a webshop szerint és után megyek. Havonta 2x-3x megyek de akkor tényleg mindent megveszek ami kell és arról nem is beszélve hogy az első alkalommal 6000 pontot kaptam (aki ismeri tudja hogy mit jelent) anélkül, hogy pl babakocsit vettem volna és mindent előre itthon kiválasztottam szín szerint és már a nevét meg számát kilistázva mentem odaadtam az eladónak és 10 percen belül kirámoltam a fél boltot úgy, hogy nem kellett lézengenem és keresgélnem és a mai napig nem kell a pultnál messzebb mennem csak a jó kis hosszú kistámat átnyújtom és pikpakk összepakolják. Az akcióik is midnig fel vannak tüntetve frissen...nagyon szeretem...
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és az ötleteket. Mindenképp jelzem, ha sikerül lépni az ügyben. Várom továbbra is a válaszokat:)
Valaki kérdezte a várost: Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!