Ha kb.1.5 hónapja velem alszik a babám (az ágyában üvöltött, és 15 percenként kelt) de vissza szeretném szoktatni az ágyába, hogy tegyem?
Engem most fognak lepontozni4
Nekünk ugyan ez volt a helyzet és megelégeltem. beraktam a szobájába sz ágyába és sírt. első nap 1 órát sírt a harmadik napon már csak 10 percet. és egy hét után végig aludta szinte az éjszakát a kiságyában. nagyon nehéz volt, hallgatni ahogy sír, de nekünk másképpen nem ment. Ez 8 hónapos korában volt.
1 hónaposan szinte hang nélkül alszik el este. délután meg 1 hétből egy szer sír csak el alváskor.
Az is lehet, hogy rossz helyen van az ágy, mert mi is átraktuk máshova és onnantól nyugodtabban aludt.
érdemes ezt is kipróbálni.
JA és az esti rituárét mindig ugyan úgy csináljuk.
ÉS ez bevált nekünk.
Sok sikert!
Az ágy átrakást szerintem próbáljátok meg. nekünk az is sokat közrejátszott. egy próbát megér!
Remélem sikerülni fog!
Próbálhatod azt is, hogy egy pólódat, vagy hálóingedet odateszed mellé.
Az én babám belefúrja a kis fejét, és úgy alszik.
Ez így gusztustalanul hangzik leírva, de természetesen használt ruha legyen, amin érzi az illatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!