Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet kibírni ép ésszel...

Hogy lehet kibírni ép ésszel az állandó orrszívást, ha beteg a baba?

Figyelt kérdés

3 napja náthás a babám, naponta kb. kétszázszor kell leszívnom az orrát a porszívós csodával, de nem bírom már elviselni, ahogy ordít, és ahogy néz rám!

Olyan csalódott, és már annyira készen vagyok (ő is) ettől a rohadt náthától, és az állandó orrszívástól!!!

Hogy lehet ép ésszel elviselni azt a csalódott tekintetet, és azt a bizalmatlanságot, amivel fogad, ha meglátja a kezemben a orrszívót?

Pedig annyira jó kedve lenne, és már elegem van abból, hogy mindig el kell vennem az orrszívóval! Utána persze utál... nem csak engem, az egész világot.

Alig bírom megvigasztalni.

Lehet, hogy nem jól csinálom?

Egyáltalán lehet máshogy orrot szívni, vagy csak ilyen "brutális" módon?

2009. jún. 22. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
sajnos ez van. szegényke. esetleg próbáld meg magad megszívni és ne tedd a porszívóra (tudom nem a legbarátibb megoldás de hátha).amugy meg szerintem jól csinálod emiatt ne edd magad!
2009. jún. 22. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Hagyd békén, hadd follyon. Míg nem volt prszívó, addig mi volt? szerintem ha nem piszkálnátok, akkor egy-két hét után elmúlna. Többet árt amit az anya-gyerek kapcsoltaról mesélsz neki, mintha egy ideig szájon át venné a levegőt. Ne hallgass senkire, hagyd abba ezt!

Kicsit taknyos lesz? Majd letörölöd az arcát és kész.

2009. jún. 22. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Amíg nem volt, addig sokkal több babának kellett felszúrni a fülét. Szívni kell.Sokkal jobban fájna szegénynek ha fel kellene szúrni a fülét, vagy ha tényleg fájna a füle. Az legyen a szemed előtt, hogy jót teszel a babáddal, mosolyogva menj felé, tudom hülyén hangzik, de engedd, hogy "megismerkedjen"a porszívóval. Nekem szerencsém van, mert a mi babánk mosolyog, ha látja, hogy megyek felé a szívóval, és szerencsére soha nem kellett lefogni. Sajna már mi is 1 hete szívjuk a nózit. Kitartást, mielőbbi gyógyulást a babádnak!:-)
2009. jún. 22. 15:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tehetem. Sajna már a fülére is ráment a gyulladás, és a lelkemre kötötte a gyerekorvos, hogy addig szívjam, amíg csak hallom, hogy tortyog.

És pont az a baj, hogy nem kifele jön a cucc, hanem hátul elakad.

Ha kifolyna, én lennék a legboldogabb a világon... de nem folyik, hiába cseppentek, vagy fújok bele bármit...

2009. jún. 22. 15:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló, beelőzted a kommentemet :-)

Az természetesen a 2-nak szólt.

Neked is köszi a választ, majd megpróbálom valahogy "élvezetesebbé" tenni ezt a tortúrát, de szerintem már nem nagyon lesz rá vevő a bébi...

A mosolyom sem lesz őszinte, mert furdal a lelkiismeret, de majd megpróbálom...

2009. jún. 22. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!