Mivel mossátok a babó fehér ruháit?
Figyelt kérdés
(fehérítő stb.?)
Jó lenne, ha megmaradna a fehérsége és nem szürkülne be.
Hiába mosom külön a fehér ruhákat, pár mosás és nem olyan a színe, mint amilyennek lennie kellene.
2009. jún. 22. 15:01
1/4 anonim válasza:
én Dm-es gyerek mosószert és gabi öblítőt használok. nem mosom külön a fehér ruhákat, hanem dm-es folt és színfogót használok. nekem így nem megy el a szinük.
2/4 anonim válasza:
Nekem most a Domestosos fehérítő jött be. Már égre földre kerestem valamit, amivel a textil pelenkákból el tudom távolítani az ételfoltokat és ez segített. Vakítóan fehérek lettek a pelenkák. Pedig már azon voltam, hogy veszek újakat, mert olyan ciki az orvosnál is meg mindenhol ha előveszel egy majdnem szürke, foltos textilpelust.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A fehér Domestost más ruháknál (pl. nadrág) is lehet használni?
2009. jún. 22. 16:02
4/4 anonim válasza:
Én Ariel Professional folteltávolítót használok(Domestost még soha),és eddig mindent kiszedett(13 hós a babám)és a fehér fehér maradt.Ha nagyon gáz,előző este beáztatom,és másnap mosom,ha nem,a gépbe öntöm és úgy mosok.40 foknál nem használok magasabb hőmérsékletet.A színes ruhákhoz(nem minden alkalommal,csak ha nagyon piszkos,és viszonylag sötét és világos ruhát is teszek 1 programba) színfogó&folteltávolítót használok(DM-ben lehet kapni,10 db zacsi van a dobozban,700 ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!