Nem merem kikapcsolni a légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
Meddig kell használni? 1 éves most a babám, elvileg már semmi kockázata a bölcsőhalálnak? Ti már kikapcsolnátok a figyelőt? Soha semmi gond nem volt, nem jelzett be a masina. Egészéges, fejlett babám van.2012. ápr. 26. 13:12
1/13 anonim válasza:
En 10 honapos korig hasznaltam.
Ha nagyon aggodsz, konzultalj a gyerekorvosotokkal es majd o megnyugtat.
2/13 anonim válasza:
Hát jól beparáztatod magad ..én 10 hónaposak voltak mikor kikapcsoltam.
3/13 anonim válasza:
Az elsőnél 15 hónaposan kapcsoltam ki :)
4/13 Sókristály válasza:
Olyan 15 hós korukig használtam. Nem került semmibe este bekapcsolni, ha már benn volt a kiságyban :-)
5/13 anonim válasza:
Én is kb. 14-15 hónapos korukban vettem ki a kiságyból a légzésfigyelőt, miután rákérdeztem a védőnőre, hogy ugye nem kell már.
6/13 anonim válasza:
Ameddig rácsos ágyban alszik,addig használni fogom.Nem para miatt,de engem megnyugtat.
7/13 anonim válasza:
Én 17hónapos koráig használtam,akkor kapott új leesésgátlós ágyat és abba nem lehetett belerakni.
8/13 anonim válasza:
Megértelek. lányom koraszülött volt.a figyelő sosem riasztott be, de 17 hónapos koráig még a dálutáni alvásra is bekapcsoltam. aztán csak az éjszakaira. majd két hónapja, 18 hónapos volt a lányom, vissza kellett adnunk a figyelőt. azóta nincsen. használd amíg megnyugtat téged.olvastam már itt két éves kort is. ha ott van, enni nem kér, csak elemet :) ha pedig erős vagy, akkor nosza, be a szekrénybe. :))
9/13 anonim válasza:
Én születésétől használom igaz többször be jelzet azt hittük tévesen emiatt kikapcsoltuk 2hétre aztán itt olvastam egy történetet ami megijesztett azóta ismét be van kapcsolva és azóta egyszer sem riasztott így valószínűnek tartom hogy akkor sem volt téves csak mivel hozzá értem pindurimhoz szerintem automatikusan vett levegőt,nagyon megbántam hogy kikapcsoltam arra a 2hétre jó hogy nem lett baja és nem is fogom én sem kikapcsolni amíg a rácsos ágyban alszik csak még azt nem tudom hogy nincs-e súlyhoz kötve a használata?
10/13 anonim válasza:
Fiam 13,5 hónapos, és "légzésfigyelő függő" lettem :)
Én sem akarom/merem kivenni alóla. (így legalább tudom, hogy hány fok van a szobájában) Ha megnyugtat Téged, hadd legyen alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!