Lehetséges, hogy egy baba 4 hónaposan még a fejét sem tudta megtartani hason, most meg már négykézlábra áll 6 hónaposan?
Nem mindegy? A te babád tökéletesen fejlődik,6hósan még nem kell másznia.
Ezzel foglalkozz szerintem,ne a marhájával :)
Szép napot.
Szerintem lehetséges. A fiam 5,5 hónaposan fordult meg először. 6 hónaposan már kúszott, 6,5 hónaposan már négykézláb hintázott, 7 hónaposan mászni kezdett és felült, 7,5 hónaposan meg felállt. Hihetetlen volt számomra is, mert a forgást tényleg az utolsó pillanatban kezdte el, aztán meg úgy begyorsult a fejlődése, hogy nem győzök csodálkozni.
De azt nem értem, hogy miért kell egy gyerekkel versenyezni. Én úgy vagyok vele, hogy had csinálja a saját ütemében a fejlődést. Soha nem állítanám fel, vagy ültetném fel a gyereket azért, hogy én elmondhassam, hogy már ül vagy áll a gyerek. Ezzel a gyerekemnek ártanék a legtöbbet. Egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy mikor kezdi el a mozgásformákat a gyerkőc. 2 éves korára tuti ugyanazt fogja tudni, mint a többi gyerek. Bőven ráér még az új dolgok tanulására.
Nézd meg ezt a cikket, itt leírják, hogy mikor kell legkésőbb elkezdeni az ülést, mászást, stb.-t. Ez megnyugtat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!