Mikor lehet kicserélni a rácsos ágyat rendes kiságyra?
10 hónapos a lányom, sajnos a mai napon eltörött a kiságy roszul lett a férjem és ráesett eszméletlenül feküldt rajta amíg kiértek a mentők, sajnos szinte mondhatni darabokra hullott nem tudom hogy milyen ágyat vegyek neki van egy nagyon szuper kis ágyikó itthon még dobozba van emeletes ágy neki a funkiciója de le lehet teni úgy hogy nincs benne a látra akkor lábszár középig ér neki a magassága itt a kép
[link] ilyen csak még dobozba
ha nem gurul le róla, akkor szerintem meg lehet próbálni. vagy amíg a nagyba belenő, szivacson a földön is alhat.
mi 1,5 évesen cseréltük le a babaágyat emeletes ágyra (alsó szintre), mert akkor már ki tudott mászni a ksiágyból.
férjednek jobbulást!
na ilyen ágyba semmikor nem fektetném, nehogy 10 hónapos korában!
viszont azt megteheted, hogy egysezrűen a matracot leteszed a földre és máris meg van oldva :) még leesésgátló se kell.
én 4-5 éves koráig csak fát használnék amúgy, de írják is, hogy 7 ÉVES kortól ajánlott az az ágy
Ez az ágy majdnem olyan, mint a leesésgátlós heverő.
Én olyanba tettem át a fiamat 11 hónapos korában, mert néhány hét múlva született a kistesó. Soha nemn esett le róla, sőt jobban szerette, mint a rácsos ágyat, mert önállóan ki tudott jönni belőle.
Ilyen agya van unokaöccsemnek, és 8 évesen előfordult, hogy leesett róla. Meg ne kérdezd, hogyan, de megtörtént.
Szerintem is tegyél a földre egy matracot, aztán majd ha ugy van időtok, vagy energiátok, akkor elmentek és vesztek neki egy normális leesesgatlos agyat. A lanyom is egy évesen kapta, és szereti.
Jobbulast a ferjednek!
Milyen az a kiságy, hogy eltörött a férjed alatt? Vagy hány kiló a férjed?
De most nem ez a kérdés, szerintem a 10 hónaposnak még kellene a rácsoságy.
Az én kislányom 19hónapos. Most költözünk külföldre és rácsos ágyat vett a férjem oda is. Nagyon hasonlót, mint ami itthon van, 140x70-eset. Olyan, ami később majd heverővé alakítható. Nagyon szereti, jól elfér benne, nem akar belőle kimászni, biztonságos és én is tudom, hogy biztonságban van. Ilyesmi, csak szebb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!