Elítéltek? 4 hetes lesz a babám, de már most baby sittert keresek neki. Tudni kell, hogy nincs segítségem, nagyik, testvérek vidéken vannak, apa reggeltől estig dolgozik.
Szia!
Miért ítélnének el?Szerintem a babás anyukák nagyon jól tudják,milyen nehéz a babával egész nap,meg mosni,főzni takarítani pluszba.Ez neked nagy segítség lesz!
Ezt neked kell tudni! Ezért senki sem ítélhet el!!!
Gondolom nem egész álló nap a sitter vigyáz rá, hanem amí el végzed a dolgod. Ha bele gondolok, nem rossz ötlet. Bár nekünk nincs rá pénz, max anyósomra tudnám bízni, bár már a sógornőm és a barátnőm is felajánlotta a segítségét, ha kell figyelnek rá. Szerintem csak babázni akarnak :)
Szia!NEM, NEM ÍTÉLLEK EL. De szerintem egy bejárónőt keress, hogy rendbe tegye a konyhát,felporszívózzon stb... A babával pedig te foglalkozz, mert rád van szüksége.
(Takarítónőnek pedig fele annyit kell fizetned, mint egy baby sitternek.)
Senki sem fogja a babádat annyira szeretni és óvni, mint te.
Utolsónak: EZ A LEGJOBB ÖTLET amit eddig olvastam,tényleg,én is ezt javasolnám,bár magamtól nem jutott volna eszembe.
És NEM ITÉLLEK EL!!!!
Én nem itéllek el!! Sőt, jó ötlet, hogy ne kattanj be! Ha amúgy szereted a bébit, akkor tényleg jó ötlet, hogy ne bébiszittert keress, hanem bejárónőt, az is nagy segitség, de ha teher az, hogy nagy türelem kell a babához és sok a teendő, vagy ki akarsz mozdulni, persze, bizd "szakemberre". Én szerencsés vagyok, mert párom most nem dolgozik, és egyelőre megengedhetjük magunknak, hogy itthon legyen ő is, nagyon jól jött/jön!!! Annyi kéz kellene a picihez, pedig még nem is mászik!
Egy 2.5 hós bébi anyukája
egyetértek a 20.06 ossal!
a babádnak rád van szüksége, és ki kell hogy tapasztaljátok egymást!
Csak nálunk van ez a beidegződés, hogy a gyerkőcnek éjjel-nappal a mami mellett van a helye. Más országokban teljesen természetes a babysitter, vagy a dada. :)
Ha anyagilag nem probléma, miért ne? Így tanulhatsz, intézheted a dolgaidat, vagy csak tényleg elugrasz a fodrászhoz... Szerintem, ha tehetnék, biztosan sokkal többen döntenének mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!