Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti meglepitek a Nagyikat...

Ti meglepitek a Nagyikat valamivel Anyák Napján a Baba nevében? Ha igen, mivel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

8-as vagyok. Eddig minden éven én vettem virágot, és rágtam a fülét mindkét fiának, hogy menjenek ki hozzá anyák napján. De mivel azóta nagyon megbántott, és amúgy is egy rosszindulatú, pletykás banya, így ez engem többé nem érdekel, nem az én anyám, vigyen neki virágot aki akar. Az unokája nevében meg pláne nem vinnék, mert nem is érdekli, hogy mi van vele.

Anyukámnak mindenképp viszek az unokája nevében is, mert nagyon szeretik egymást, ő pedig még csak 9 hónapos, vagyis egyedül ezt nem tudja megtenni:)

Szerintem ez egy kedves gesztus, de mindenkinek más a véleménye erről, majd a kérdező eldönti, hogy mit akar.

Ja és a lepontozás gondolom a csúnya beszédért járt, szóval bocsánatot kérek a sok helyesen író, illemtudó, és mindenkit szerető és nem ítélkező keresztény, vagy egyéb vallású embertársamtól, akit megzavartam a lelki világában.

2012. ápr. 23. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi viszünk a Pici nevében is a mamáknak, sőt a dédijének is: képeslapra rányomom a kézmintáját (festékbe mártom először), és ragasztunk bele egy fényképet. Mi pedig virágot viszünk a saját nevünkben.
2012. ápr. 23. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!