6 hetesen hason alvas? Szabad e hason aludnia egy 6 hetes babanak vagy sem?
Figyelt kérdés
ha hanyatt teszem le aludni, akkor sokat sir, es nyoszorog, es hosszas ringatas utan alszik csak el
mondtak hogy probaljam ki azt hogy tegyem hasra es hatha akkor jobban fog majd aludni
nem tudom hogy baj e vagy hogy lehet e
2012. ápr. 22. 15:46
11/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod
en azt hittem hogy csak egy bizonyos kor utan lehet oket hasra fektetni
en eddig feltem nehogy megfulladjon vagy esetleg valami mas baja legyen
2012. ápr. 22. 17:14
12/14 anonim válasza:
kisfiam 3 hónapos,de csak hason altatom vagy oldalt...de éjszaka csak hason és már több,mint 3 hete átalussza az éjszakákat..:)nyugodtan altasd úgy:)
13/14 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszait
megnyugodtan, es ki fogom probalni hogy hason hogy es meddig megy az alvas
2012. ápr. 22. 19:36
14/14 anonim válasza:
Az én kislányom kötött csípőkkel született, az ortopédián a lelkemre kötötték hogy csak hason altassam. Kaptunk légzésfigyelőt, így nem aggódtam. Már elmúlt 1 éves, de azóta is hason alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!