Mekkorának kell lennie egy 3 hónapos babának? Mi 60 cm és 6300 gr a súlyunk. Mindenki azt mondja, hogy nagy baba és többnek néz ki mint 3 hónapos.
Nincs olyan, hogy kell lennie! Meg ugye az sem mindegy mennyivel született sőt még az is számít szerintem, hogy fiú vagy lány. Mi 4 hósan vagyunk 62cm és 5730g. 3160g-al és 52cm-vel született, anyatejes. Állítólag a tápis babák jobban is híznak tehát pl. ez sem mindegy.
Nem kell foglalkozni senkivel!!
A lányom 3950 gr/56 cm volt születésekor, 3 hónaposan 5470 gramm és 64 cm.
A fiam 4400 gr/57 cm-rel született, 3 hónaposan 6600 gramm és 66 cm volt. (ő már 9 és fél éves szép 40 kilós gyerek lett)
Mindketten csak anyatejesek voltak 3 hónaposan, a lányom még az,ő még csak 15 hetes.
Nekünk is mindenki azt mondta többnek néz ki 3 hónaposan 6320gr és 64cm volt. szül:(3960gr/58cm)
Én nem tudom mi az átlag, de nem is igazán érdekel, szép formás kiegyensúlyozott baba legyen a többi nem számít!
Boldog Babázást!
5 hós kispasi anyukája
az enyém holnapután lesz 3 hónapos.
3200 grammal, 52 centivel született. most 5500 gramm és kb. 60 centi. Nem olyan nagy :) De ezek annyira változóak, eltelik fél év, és lehet, az enyém lesz a nagyobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!