Kocsiban két gyermek szállításakor, ha egyikük pici baba - hordozóban szállítva, másik 2 év körüli (neki Cybex Isis gyermekülése van) a hátsó ülésen melyik oldalon kell lenniük?
NEM az anyósülés mögött legbiztonságosbb, hátul az az utolsó hely, ahová tenném a gyerekem
Légyszives linkelj vagy mutass valamit, ami alátámasztja buta felvetésedet...
A legbiztonságosabb a mögötted lévő ülés,hiszen reflexszerűen ezt az oldalt véded, ha ütközöl.
a második az anyósülés mögötti ülés.
A legveszélyesebb az anyósülés én oda nem tenném soha a gyereket
11. vok, bocsi rosszul írtam, azt akartam írni, hogy az anyósülés a legveszélyesebb, és a sofőr mögött a legbiztonságosabb. (az anyósülés járt a fejemben, azért írtam azt)
A középső ülésről mi a véleményetek? Mert sokan "parának" tartják, hogy előre repül az utas egy nagyobb fékezésnél, csapódásnál, na de ha jól be van kötve az illető /autósülés, akkor nem lehet ilyen.. Oldalsó ütközésnél biztos jobb középen, szemből vagy hátulról viszont a szélsők. Na jól belementem a témába. Senki ne tapasztala meg ezt gyakorlatban.:s
12. vagyok, a férjem baleseti statiszta
Hátul középen a legbiztonságosabb, ha megfelelően be van kötve az ülés, és a gyerkőc is benne.
Hiszen a jól rögzitett ülés meg sem moccanhat egy ütközés esetén, és a belekötött gyerek sem!!!
Igy ki nem repülhet, és ez a legvédettebb hely, hiszen az autó közepén van, ahol azt a legkevésbé érik sérülések.
Utánna következik a vezetőülés mögötti hely.
7 Személyes autóknál már megint más a felosztás :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!