T mit szóltok az új Babylove pelushoz? Csak nekem tűnik gagyibbnak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:24
1/8 anonim válasza:
Nekem is gagyibbnak tűnik, de a minőségével eddig még nem volt problémánk. 3 napja kezdtük meg az új dobozzal.
2/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tűnik gagyinak, csak viccesek kettek a rajzok az elején. Valamelyiken van két futó kismalac, na ők szegények elég bénàk, de a pelus többi részével semi bajom. Még mindig a kedvencem.
3/8 anonim válasza:
az a dm-es? vagy az a babydream?
Mert a dm-es nekünk eddig legszuperebb, pedig a liberót,huggiest,papmert is próbáltuk, mind átázott, csak ez nem.
Amúgy ha ez a rossmanos akkor szerintem nem jó, eddig mindig ráfáztunk vele
4/8 anonim válasza:
Mert új lett??? Akkor csak még én nem találkoztam vele??? Pedig azt használjuk...:)
5/8 anonim válasza:
Én NAGYON örülök neki, imádom, hogy gumis lett a dereka. Libero mellett használjuk második pelusként, nekem sokkal jobban bejön, mint az előző verzió.
6/8 anonim válasza:
Nekem hiányzik a magas derékrész,szerintem az nagyon jó volt.Az sem tetszik,hogy a gumírozott rész széle pont ott lett kicsire hagyva,ahol szükség lenne hosszabbra,a régi verziónál ez olyan jó volt.
De amúgy az új változattal sem volt még "baleset",ugyanúgy bírja az éjszakát.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az utolsó véleményét osztom teljes mértékben!
2012. ápr. 21. 22:48
8/8 anonim válasza:
Szió,
az egyik barátnőm ilyen párti, ős ő is teljesen meg van vele elégedve, bár az uccsó dobozt bontotta ő is, mert végre átáll a PINE pelusra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!